Ψυχική Μπουγάδα: η Κατερίνα Τσεμπερλίδου μας λέει “χαρτί και καλαμάρι” πώς να υποδεχτούμε το καινούργιο.

Ο νέος χρόνος έρχεται μεθαύριο.
 
Θα θέλαμε με ένα μαγικό τρόπο να αφαιρέσει από τη ζωή μας αυτούς που μας πίκραναν στο παρελθόν, να σβήσει τις παλιές μας στενοχώριες και να ξεκαθαρίσει όσα μας βαραίνουν, όσα δεν χωράνε πια στη ζωή μας.
Θέλουμε νέες ευκαιρίες, νέες ελπίδες, νέες προοπτικές.
Τώρα που το κοντέρ του χρόνου μηδενίζεται και ξεκινάμε από την αρχή, άκου, χαρτί και καλαμάρι, τι θα κάνεις. Θα στηριχτείς σε ένα βιβλίο! Την “Ψυχική Μπουγάδα”!
Ξεφορτώσου ό,τι σε πικραίνει, ό,τι μαυρίζει την ψυχή σου, ό,τι σε γεμίζει με αρνητισμό, ό,τι παλιό ή άχρηστο σκονίζεται μέσα στο σπίτι σου, ό,τι φέρνει τοξικότητα στις σχέσεις σου. Ό,τι αρνητικό ή στενάχωρο… ξουτ!
 
Η “Ψυχική Μπουγάδα” είναι ένα βιβλίο αυτοβοήθειας που αντικρίζει την ευτυχία με άλλα μάτια: πώς θα είσαι ευτυχισμένος ή ευτυχισμένη με το να ξεφορτώνεσαι όλα τα παλιά, τα άχρηστα, τα τοξικά της ζωής σου. Όλα τα βαρίδια στο μυαλό ή στην ψυχή σου, κάθε σκουπίδι ή σκουπιδάκι άχρηστο που σε βαραίνει, σε στεναχωρεί, σε κρατάει πίσω.
Αυτά και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θα βρεις μέσα στο βιβλίο Αυτοβοήθειας “Ψυχική Μπουγάδα” (εκδόσεις Ψυχογιός) της Κατερίνας Τσεμπερλίδου.
 
Θα πάρεις ιδέες για το πώς να δημιουργήσεις χώρο για το καινούριο σε 6 τομείς της ζωής σου:
 
στο χώρο
στις σχέσεις
στη δουλειά
στον εαυτό σου
στα οικονομικά
στο χρόνο
 
Σε περιμένει ένα βιβλίο με 7 Εύκολα Βήματα για το πώς να γίνεις πιο ευτυχισμένη/ος, πετώντας, διαγράφοντας, χαρίζοντας, πουλώντας ή αντικαθιστώντας. Κάνε το δώρο στον εαυτό σου ή στους φίλους σου. Το αξίζεις!
Καθημερινά στο sitewww.tsemperlidou.gr φθάνουν σχόλια ενθουσιασμένων ανθρώπων που νιώθουν ευεργετημένοι, ανάλαφροι, με καθαρό μυαλό να κάνουν αναθεώρηση και επανα-τακτοποίηση της ζωής τους.
Θα το βρεις στα βιβλιοπωλεία: “Ψυχική Μπουγάδα” (εκδόσεις Ψυχογιός). Στείλε τις εντυπώσεις σου, όταν το διαβάσεις, η συγγραφέας θα χαρεί να τις διαβάσει.
 
Φωτό από: chany crystal
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue