Πώς Θα Δείχνεις Πάντα Σικ Στο Αεροδρόμιο Σύμφωνα Με Τα Tips Των Stars

 Όταν κανείς ταξιδεύει πρέπει πάνω από όλα να νιώθει άνετα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ως πρέπει να κάνει εκπτώσεις στο στυλ. Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν αυξάνονται και οι πιθανότητες για κάποιο αεροπορικό ταξίδι. Τι καλύτερο λοιπόν από μαθήματα style για τις σάλες των αεροδρομίων.

Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου fashion statement παλτό σου. Φόρεσε άνετα ρούχα για την πτήση σου, αλλά μην ξεχάσεις να δώσεις μία πιο fashion πινελιά στο outfit που έχεις επιλέξει, με ένα επώνυμο παλτό είτε με έντονο χρώμα ή prints,είτε με μεγάλο μήκος.

Το casual wear και οι φόρμες είναι ούτως ή άλλως μόδα και το σίγουρο είναι πως ένα τέτοιο look θα σου χαρίσει άνεση στο ταξίδι. Πώς μπορεί να πει κανείς πως θα είσαι εκτός μόδας;

Χωρίς αμφιβολία όμως, ο πιο σίγουρος τρόπος και η πιο safe επιλογή για να είσαι σίγουρη πως δεν θα κάνεις κανένα στιλιστικό λάθος, είναι η μονοχρωμία. Μην ξεχνάς, πως το λευκό και το μαύρο χρώμα, είναι πάντα σικ και ποτέ out of fashion, ειδικά αν πρόκειται για ένα total white ή total black look.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue