Realize: Η ιταλική εταιρία που εμπνέει όχι μόνο μέσα από τα εντυπωσιακά της έργα αλλά και από την επιτυχημένη της πορεία

Εδώ στο Likewoman μας αρέσουν τα success stories τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και θέλουμε πάντα να τα προβάλλουμε! Σήμερα θα σας μιλήσουμε για μια ιταλική εταιρία που εμπνέει όχι μόνο μέσα από τα εντυπωσιακά της έργα αλλά και από την επιτυχημένη της πορεία σε δύσκολες εποχές. Στο Figino, λοιπόν, μια βιομηχανική περιοχή λίγο πιο έξω από το Μιλάνο, βρίσκουμε τα γραφεία της Realize Srl, ιταλικής εταιρίας που μπορεί να σχεδιάσει και υλοποιήσει μεταλλικές κατασκευές και έργα τέχνης οποιασδήποτε διάστασης, πάντα με την γνωστή «Made in Italy» ποιότητα.

Progettista: Tuwajuwe fOr Subira Ltd

Luogo: Dunstable, Luton U.K.

Anno: 2018

Descrizione: Panamimi low coffee table made in brass plates with marble top.

The peculiarity of this piece is enclosed in the vertical and curved table’s legs.

Panamimi tavolo basso da caffè realizzato in lamiera d’ottone con marmo in superficie.

La particolarità di questo pezzo è racchiusa nelle gambe verticali e curve del tavolo.

Η Realize, υπό την καθοδήγησή της Laura Sangiorgio, του αγαπημένου φίλου Simone Arnaboldi και του Roberto Travaglia, των τριών συνεταίρων της εταιρίας, κατάφερε χρόνο με το χρόνο να κατακτήσει ηγετική θέση στην αγορά πολυτελών κατασκευών. Οι συνεργασίες τους μιλάνε από μόνες τους: αρχιτέκτονες κύρους όπως ο Ron Arad, o Antonio Citterio, o Jean de Piepape, οι BFLS, o Arik Levy, η Foster and Partners και πολλοί άλλοι επέλεξαν τη Realize για κατασκευές σε φημισμένα κτίρια, όπως το Shard και το Hotel Bulgari στο Λονδίνο, ενώ έργα της εταιρίας μπορούμε να βρούμε σε μουσεία (Ίδρυμα Agnelli, Τορίνο), γραφεία εταιριών σε Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη, στο περίφημο οινοποιείο Chateau Margaux, σε πανεπιστήμια και αεροδρόμια.

The Spirit of Kings Elizabeth Middleton Private School Warwick, U.K.
La scultura è composta da un unico pezzo di acciaio inox lucido che si eleva in altezza con forme sinuose, per un totale di 17 metri.
The sculpture is made up of a unique piece of polish stainless steel, which develops in height with sinuous forms, for a total of 17 meters.

Progettista: Antonio Citterio Patricia Viel and Partners

Luogo: Bulgari Hotel-Shanghai

Anno: 2017

Descrizione: Bar with oval-shape structure of mm. 7835x4325xheight 1150, made with curves sections variable with different radius in phenolic birch plywood. The timber will be covered in bronze mirror polished, with hand-hammered surface. The upper part will consist of a 20 mm extra clear low iron glass tempered with below silkprint.

Bar con struttura a forma ovale da mm. 7835x4325xh 1150, realizzata con sezioni di curve variabili a raggio diverso in compensato fenolico di betulla. Il legno sarà poi ricoperto da uno specchio di bronzo lucido e la superficie martellata a mano. La parte superiore è inoltre composta da 20 mm di vetro temperato extra chiaro con stampa in seta sottostante.

Φέτος η ομάδα της Realize είχε μια ακόμη πρόκληση να αντιμετωπίσει: τον κορωναιό. Βρισκόμενη σε μια περιοχή που βίωσε σε απόλυτο βαθμό τις επιπτώσεις της πανδημίας, η εταιρία αναγκάστηκε να αναστείλει τη λειτουργία της και να σταματήσει όλες τις εργασίες της. Κατάφερε, όμως, όχι μόνο να σταθεί στα πόδια της αλλά να επιστρέψει δυναμικά με νέα μεγάλα έργα, αφού αυτό το διάστημα έχει αναλάβει νέα projects όπως το Bulgari Hotel στη Σανγκάη, το άγαλμα “Spirit of Kings” ύψους 17 μέτρων που τοποθετήθηκε στο Warwick School, αλλά και το καινούριο -και μοναδικό- κατάστημα Apple Store στη Ρώμη. Η σκληρή δουλειά, η προσήλωση στη λεπτομέρεια και η επιμονή στην ποιότητα επιβραβεύονται και η Realize είναι η απόδειξη! Γι’ αυτό και εμείς θα συνεχίσουμε με χαρά να παρακολουθούμε την εντυπωσιακή πορεία αυτού του ιταλικού success story!

Progettista: “Enrico Azzimonti per BLM GROUP”

Descrizione: Struttura per calcio balilla, realizzata in acciaio inox AISI 304 lucido, spessore 3 mm.

Structure for foosball table realized in polished stainless steel AISI 304, 3 mm thick.

www.realizesrl.com

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue