Ρέικι: Πώς λειτουργεί αυτή η ενεργειακή θεραπεία και τα οφέλη της για την υγεία.

Οι περισσότεροι ενεργειακοί θεραπευτές/θεραπεύτριες αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με αυτή τη μορφή θεραπείας, ορμώμενοι/ες από την δική μας εμπειρία. Από το πόσο μας ωφέλησαν οι ενεργειακές θεραπείες που δεχτήκαμε, σε μια δύσκολη φάση της ζωής μας, μέχρι πόσο μας «μεταμόρφωσαν», μας ενίσχυσαν, μας έδωσαν ώθηση στο να εξελιχθούμε.

Δεν αποτελώ εξαίρεση και είμαι πολύ ευγνώμων που ήρθαν στη ζωή μου οι ενεργειακές θεραπείες.

Μία λοιπόν από τις πιο γνωστές, θεμελιώδεις και δυνατές, είναι το Reiki και δεν σας κρύβω ότι την αγαπώ πολύ!

Έχουν έρθει σε μένα άνθρωποι που μέσα από την συγκεκριμένη θεραπεία, τους είδα να βγαίνουν πιο δυνατοί, αισιόδοξοι, δεκτικοί στις εξελίξεις και στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς τους. Να βρίσκουν μέσα τους και να ανασύρουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούσαν, και μπορεί να συνεχίζουν να τους απασχολούν, αλλά πλέον με μία πιο διαφορετική οπτική.

Για να το κάνεις εικόνα το τι προσφέρει το Reiki, θα σου πω το εξής: Φέρε στο μυαλό σου και κάνε εικόνα, την ένδειξη της μπαταρίας στο κινητό σου. Όταν έχει μόνο μία γραμμούλα, το πιθανότερο είναι να το βάλεις στην πρίζα να φορτίσει. Φορτίζει λοιπόν, γεμίζει η μπαταρία και μπορεί πάλι να αποδώσει.

reiki cover

Όταν η εσωτερική σου «μπαταρία» αδειάζει και κοντεύει να μείνει με μία γραμμούλα,αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να αποδώσεις και τόσο καλά. Εκεί έρχεται το Reiki και σε «φορτίζει»!

Reiki σημαίνει «Συμπαντική Δύναμη-Ενέργεια». Όλοι είμαστε μέρος του σύμπαντος.

Το σύμπαν είναι η πηγή της ενέργειάς μας και απευθυνόμενοι σ’ αυτό, έχοντας εμπιστοσύνη στον θεραπευτή/θεραπεύτρια και στον εαυτό μας, μπορούμε να ανακτήσουμε πολύ από την, πιθανώς και αρκετές φορές, χαμένη μας δύναμη, αισιοδοξία, χαρά, πίστη.

Έλα λοιπόν να δούμε παρέα πώς μπορούμε να «φορτίσουμε» την μπαταρία σου.

Όπου κι αν βρίσκεσαι, από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σου, εγώ είμαι κοντά σου.

Πολύ-πολύ αγάπη,

Αναστασία.

Αναστασία Ριζοκώστα, Ενεργειακή Θεραπεύτρια

Η ενασχόλησή μου με τον κόσμο της σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ξεκινάει χρόνια πριν από την ανάγκη να θεραπεύσω το σώμα και να ηρεμήσω την ψυχή μου. Ένα ταξίδι σ’ έναν υπέροχο κόσμο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, που αγάπησα τόσο πολύ ώστε να γίνει η επαγγελματική μου ενασχόληση.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue