rejauvance d3fcc694

Rejuvenate yourself | Το φυσικό λιφτινγκ που αξίζει να δώσετε στο πρόσωπό σας!

Το ρεζουβάνς  είναι κάτι παραπάνω από ένα ολιστικό λίφτινγκ και θεραπεία αντιγήρανσης του προσώπου.

Πιστεύω ότι το πρόσωπο είναι η πύλη της ψυχής. Όταν αγγίζεις ένα πρόσωπο αγγίζεις και όλο το σώμα. Είναι ένα ταξίδι που κάνουμε μαζί.

Το πρόσωπο του καθενός είναι ξεχωριστό και διαφορετικό. Μπορούμε να πούμε ότι ο καθένας μας σχηματίζει το δικό του χάρτη πάνω στο πρόσωπό του. Διάφορες εμπειρίες και γεγονότα αποτυπώνονται σαν χάρτης. Γραμμές δημιουργούνται από διαδρομές διαφορετικών συναισθημάτων σαν τη χαρά, θυμό, στενοχώρια και σκέψεις. Ο χάρτης της ζωής σου αντανακλάται στο υπέροχο πρόσωπό σου.

Οι εκφράσεις και οι εντάσεις αποτυπώνονται όλες, αυτή είναι η εικόνα μας, το μόνο μέρος του σώματος που δεν κρύβεται.

Εγώ πήγα το δοκίμασα και θεωρώ ότι είναι κάτι που όλες αξίζει να δοκιμάσετε. Ο χώρος είναι υπέροχος, ζεστός, θετικός, οι μυρωδιές που σε τυλίγουν είναι απίστευτες και η χαλάρωση που σου προσφέρει από την πρώτη στιγμή το χαμόγελο της Άννας αλλά και ο χώρος είναι μοναδική. Παρακάτω σας έχω όλες τις πληροφορίες που πήρα μέσα από την συνεδρία μου με την Άννα Κυπραίου Wellness Therapist και Wellness editor του likewoman.gr. Ένα έχω να σας πω ότι από την πρώτη συνεδρία το πρόσωπό μου είναι διαφορετικό, αλλά και η ψυχολογία μου! Το ιδανικό είναι να ολοκληρώσετε τις έξι συνεδρίες που χρειάζεται για θεαματικά αποτελέσματα.

IMG 20211110 WA0001 1

Η αληθινή ομορφιά πηγάζει από την ψυχή μας προς τα έξω.

Το ρεζουβάνς είναι μια θεραπεία που δουλεύει με λεπτομέρεια σε κάθε τμήμα του προσώπου, κρανίο, αυχένα και ντεκολτέ. Η μέθοδος περιέχει τεχνικές υψηλής ακρίβειας και δρα σε τρία επίπεδα.

Η τεχνική του ρεζουβάνς πρώτα στοχεύει στον συνδετικό ιστό και οι τεχνικές του ενεργοποιούν την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η θεραπεία επίσης “δουλεύει” πάνω στις εκφύσεις και τις καταφύσεις των μυών για ανόρθωση, ενώ ο θεραπευτής στέλνει τα κατάλληλα μηνύματα στον εγκέφαλο μέσω του νευρικού συστήματος.

Τέλος εξισορροπούνται οι μεσημβρινοί και βελτιώνεται η ροή της ενέργειας του σώματος. Στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική με τον όρο “μεσημβρινός” εννοούμε κανάλια ενέργειας που τα βρίσκουμε σε όλο το σώμα και έχουν άμεση σύνδεση τόσο με τα όργανα, όσο και με τα συναισθήματα των ανθρώπων. Έτσι δημιουργούμε μια αίσθηση ευεξίας, ισορροπίας και αρμονίας σε σώμα, νου και ψυχή.

IMG 20211110 WA0000 01

Όταν εξασκώ το ρεζουβάνς είναι σαν να κεντάω πάνω στο πρόσωπο.

Από την αρχή υπάρχει μια δομημένη σειρά, κάθε συνέδρια χτίζει και προετοιμάζει έδαφος για την επόμενη συνεδρία. Ένας κύκλος από 6 συνεδρίες, μια φορά την εβδομάδα, που έρχονται και κουμπώνουν μεταξύ τους δημιουργώντας ένα τελικό αποτέλεσμα.

Επίσης δεν χρησιμοποιείται κανένα λιπαντικό μέσο ή κάποιο μηχάνημα. Όλες οι τεχνικές εφαρμόζονται με το χέρι.

Με το ρεζουβάνς πετυχαίνουμε:

1.     Αναζωογόνηση του προσώπου.

2.     Αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος.

3.     Την ανάπλαση, την τόνωση και την ενυδάτωση του δέρματος.

4.     Απελευθέρωση της έντασης από τους μύες του προσώπου, του λαιμού, του κρανίου και των ώμων.

5.     Λείανση των ρυτίδων και ανακούφιση από τα σημάδια του χρόνου.

6.     Διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου.

7.     Βελτίωση της λειτουργίας του κυκλοφορικού και λεμφικού συστήματος.

8.     Χαλάρωση και διέγερση του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος.

9.     Αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και σακουλών, πονοκεφάλων, ημικρανιών και ιγμορίτιδας.

10.  Χαλάρωση των σφιγμένων μυών των σιαγόνων.

11.  Βελτίωση και καλύτερη ποιότητα ύπνου.

12.  Ηρεμεί το νου και την ψύχη.

Το ρεζουβάνς έχει μια προληπτική δράση προκαλώντας την καθυστέρηση της φυσικής φθοράς προσφέροντας ένα ήρεμο, φωτεινό, όμορφο και εκφραστικό πρόσωπο. Η ξεκούραση γίνεται αισθητή σε ολόκληρο το σώμα.

Το πρόσωπο αλλάζει από μέσα και αναδεικνύει την ομορφιά του, την λάμψη του και την υγιή κατάστασή του.

Δημιουργήστε τη δική σας εμπειρία, δοκιμάστε το!

Ακολουθείστε την Άννα Κυπραίου στα social και ελάτε να απολαύσετε μαζί της όλα αυτά που σας αξίζουν Facebook Instagram

 

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue