“Ρουκ Ζουκ” και τα πάρτι αποκτούν νόημα

Γράφει: Άννα Τσιάλτα
 
Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα επιτυχία έγινε το νο 1 πάρτυ στην Αθήνα.
 
 
Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα Επιτυχία  έγινε το Νο 1 πάρτυ στην Αθήνα. Μπορεί και να προλάβετε να το ζήσετε αν καταφέρετε να βρείτε θέση γιατί γίνεται του Ρουκ Ζούκ ο χαμός κάθε Σάββατο στις 17,00 το απόγευμα!!! Ένα Είναι σίγουρο ότι όσοι το ζήσετε δεν θα το αλλάζετε για το απόγευμα σας!!
 
 
Επέστρεψε το Ρουκ Ζουκ και έγινε αυτό που κανείς δεν περίμενε…. Του Ρουκ Ζουκ ο χαμός 
 
Σε ένα μοναδικό πάρτυ με μουσικάρες εκείνης της δεκαετίας και όχι μόνο έγινε το αδιαχώρητο και ο κόσμος διασκέδασε τόσο πολύ με όλα εκείνα τα τραγούδια που του θύμιζαν κάτι ..
 
 
Σε ένα εκπληκτικό μαγαζί που ξέρει τι σημαίνει φιλοξενία Το Πασπαρτού Σκουφά 47
 
Ένα απόγευμα που κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει χαμός….
 
 
Τόσο μουσική διασκέδαση και ποτά στο φούλ αφού το Πασπαρτού στο Κολωνάκι ξέρει καλά τι σημαίνει διασκέδαση στο φούλ!! 
 
Ο  συνδυασμός  της Μαίρης Μηλιαρέση του Παναγιώτη Κισκήρα που εδώ που τα λέμε ξέρουν να δημιουργούν παρτυ, έδωσε τα καλύτερα αποτελέσματα και όπως φαίνεται τι ο Χειμώνας έχει βρει το στέκι του κάθε Σάββατο στις 17.00 το απόγευμα με τα καλύτερα!! 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue