“Σ’ αγαπώ Σε μισώ” και καλοτάξιδο το πρώτο cd single του “δικού” μας Δημήτρη Μαρμαρινού!

Είμαι πολύ περήφανη σαν που παρουσιάζω μέσα από αυτό το site την καινούργια δουλειά του ανηψιού μου και την κυκλοφορία του πρώτου του του cd. 

Το παρακολουθώ χρόνια και έχω βρεθεί δίπλα σε όλη του την προσπάθεια και στην αγάπη του για την μουσική.

Παιδί ακόμη το θυμάμαι στις διακοπές μας με την κιθάρα στο χέρι να μας ταξίδευει με την φωνή του και τα υπέροχα τραγούδια και να περνάμε βραδιές μαγικές.

Μπράβο Δημήτρη μας συνέχισε το όνειρό σου και είμαι σίγουρη ότι δεν θα σε διαψεύσει ποτέ…το αντίθετο θα σε ανεβάσει στα ουράνια.

Καλοτάξιδο να είναι και όλη μας η αγάπη σε ακολουθεί!

 

Γράφει η Τάνια Νικολοπούλου

 

Η νέα δισκογραφική δουλειά και προσωπικό τραγούδι για τον Δημήτρη Μαρμαρινό, ο οποίος στα 25 του χρόνια, μετά από αρκετές εμφανίσεις, συμμετοχές σε μπάντες και την εμπειρία του ”The Voice of Greece” κάνει το πρώτο του σταθερό βήμα στο δισκογραφικό στερέωμα.
Με τους ήχους της κιθάρας του, της λύρας αλλά και της μελωδικής φωνής του μας συστήνεται με το τραγούδι που έγραψε για εκείνον ο Άρης Κλεισούρας με τίτλο ”Σ’ Αγαπώ – Σε Μισώ” ακούστε το πρώτοι εδώ!

Το νέο Digital Single κυκλοφορεί από την Viral Music Group, την νέα εταιρεία που ανακαλύπτει νέους καλλιτέχνες την δύσκολη χρονιά του 2015 χαρισματικούς και τολμά να προτείνει, προτάσεις που γίνονται…σίγουρα επιτυχίες!!!

Digital Single © 2015 Viral Music Group – ISRC: GRVG11500003

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue