Καλοκαιρινή σαλάτα με καρπούζι και φέτα!
Υλικά
2 ματσάκια ρόκα
4 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
800 γρ. καρπούζι (ψίχα)
1/2 κρεμμύδι
1 φλιτζ. φέτα σε κύβους
1 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ανοιχτή πιατέλα στρώνουμε τη ρόκα. Πασπαλίζουμε με τις λιαστές ντομάτες. Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες (δαχτυλίδια) το κρεμμύδι και το προσθέτουμε. Καθαρίζουμε το καρπούζι από τους σπόρους και το κόβουμε σε φέτες ή σε καρέ. Το προσθέτουμε. Ψιλοκόβουμε το δυόσμο την τελευταία στιγμή και πασπαλίζουμε με τη φέτα. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Για 4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
argiro.gr