Σήμερα Το Μενού Έχει Σαλάτα Ζυμαρικών Με Τόνο

Για όσους αγαπάνε τον τόνο δίνει μία διαφορετική γεύση! 
500 γρ.  ριγκατόνι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ολικής άλεσης)
1 κονσέρβα τόνου
1 κονσέρβα γλυκό καλαμπόκι
Αγγούρι
Μαγιονέζα ή γιαούρτι για πιο light
 
 
Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό,σύμφωνα με το χρόνο που αναγράφεται στο πακέτο, στραγγίζουμε  και αφήνουμε το να κρυώσει εντελώς 2. Βράζουμε το καλαμπόκι  για 5 λεπτά. 3. Κόβουμε  το αγγούρι σε τετράγωνα  4. Στραγγίζουμε το καλαμπόκι.Βάζουμε τις πέννες, τον τόνο, καλαμπόκι και  αγγούρι,  σε 1 μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε όλα τα συστατικά Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο να κρυώσει γύρω στα δέκα λεπτά.
 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue