Στρατηγική ανάπτυξη της εταιρίας Salt Water


28 Ιαν 2021

Η Εταιρία μας ιδρύθηκε το 1995 δημιουργώντας την Αγορά Επώνυμων Συλλογών αίσθησης πολυτέλειας και τρόπου ζωής στην καλοκαιρινή ένδυση διακοπών και είναι το πλέον σημαντικό όνομα στο χώρο αυτό εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντας προτάσεις αξιόπιστα. Η αυθεντικότητα, η σωστή εικόνα, η ποιότητα, τα σωστά κανάλια επικοινωνίας και η επαγγελματική ηθική συμπεριφορά, επέτρεψε στην εταιρεία να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων της, με πρωτοφανή ρυθμό, αποτελώντας ένα πρότυπο επιχειρηματικής επιτυχίας.

Απολαμβάνοντας αυτή την πολύτιμη κληρονομιά, ταυτότητα και ευρεία εμπειρία ανάπτυξης, περνάμε από τη νέα σεζόν FW 2021 στην επόμενη φάση «αλλάζοντας ταχύτητα», με ακόμη καλύτερη υποδομή και στρατηγικό σχεδιασμό, διατηρώντας τις αξίες μας, συνδυάζοντας την επιχειρηματική παράδοση με την «εποχή που αλλάζει» και την εξέλιξη σε κάθε τομέα. Ευχαριστούμε απεριόριστα πάνω απ’ όλα, όλους εσάς τους άμεσους και έμμεσους συνεργάτες μας, που υποστηρίξατε το έργο μας μέχρι σήμερα, και παρουσιάζουμε με σεβασμό, αποφεύγοντας κάθε εύκολη ψευδαίσθηση τις νέες μας εμπορικές κινήσεις και προτάσεις.

 Η στρατηγική ανάπτυξη της Salt Water είναι σε εξέλιξη και περιλαμβάνει:

 1. Αύξηση και περαιτέρω ενίσχυση της δυναμικής μας στο χώρο του Summer Resort Fashion.
 2. Εμφατική δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλαισίου συλλογών Winter Resort & Outdoor Clubbing σαν φυσική μας εξέλιξη κάλυψης προτάσεων Resort Fashion για όλες τις εποχές.
 3. Την προώθηση επιλεγμένων καταξιωμένων διεθνώς ολοκληρωμένων συλλογών ένδυσης, που δένουν με το κύρος, την εικόνα και τον χαρακτήρα των φιρμών που διαθέτουμε στο Portfolio μας.
 4. Αναβάθμιση και εξέλιξη των ενεργών μας συνεργασιών με τους βασικούς οίκους, που εκπροσωπούμε στην αγορά, με στόχο την καλύτερη υποστήριξη καταστημάτων λιανικής και των e-shop τους συνεχώς και στη μετά covid περίοδο
 5. Ανάπτυξη, δικού μας τμήματος διεθνούς μάρκετινγκ, θέσεων Brands Sale Managers και ενίσχυσης τμημάτων διαχείρισης και εξυπηρέτησης συνεργατών, για βελτίωση επικοινωνίας κάθε τύπου με την εταιρία μας αλλά και τους οίκους.
 6. Διασφάλιση καλύτερων αλλά και πρωτοποριακών τρόπων παρουσίασης συλλογών εντός εταιρίας, αλλά και διαδικτυακά.
 7. Πρότυπου Website εταιρίας από Μάρτιο 2021 και ειδικά σεμινάρια Retail Marketing από Μάιο 2021 για την μετά covid κατάσταση και υποστήριξη φυσικών καταστημάτων και σε σχέση με τα eshop γενικά και ειδικά.

Ενώ από το 2022 θα προωθήσουμε και θα παρουσιάσουμε προτάσεις:

 1. Ειδικού βάρους συνεργιών σε επίπεδο αποδοτικού franchise ή pop up stores σε Ελλάδα και Βαλκανικές χώρες.
 2. Συνεργιών με εταιρίες και οίκους κατηγοριών συμπληρωματικών προϊόντων αξεσουάρ, cosmetics οπτικών και γενικά ειδών μικρής καθημερινής πολυτέλειας.

Πρακτικά σας αναφέρουμε ότι η Εταιρία μας ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ με επίγνωση συνθηκών και καταστάσεων. Σας προτρέπουμε και σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο να δείτε :

 1. Την αρχική μας ιστοσελίδα www.saltwatergreece.com
 2. Τις προτάσεις συνεργασίας και παλέτας προτεινόμενων συλλογών FW 21-22

Αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της επόμενης μέρας στην αγορά και τη σχετική αβεβαιότητα που επηρεάζει αποφάσεις και προβλέψεις, προχωρήσαμε στην εξέταση ρεαλιστικών σεναρίων διασφάλισης βιωσιμότητας και αποδόσεων για όλα τα συνεργαζόμενα μέρη και εντάξαμε στη νέα μας Στρατηγική μια σειρά κινήσεων και υπηρεσιών που σας παρουσιάζουμε παρακάτω:

 1. Διεύρυνση προτεινόμενων συλλογών σεζόν FW με ενεργές και νέες συγκεκριμένου ύφους και χαρακτήρα
 2. Νέες εξειδικευμένες κατηγορίες προϊόντων και συλλογές υπεραξίας με δυναμική πρόκλησης αυξημένου ενδιαφέροντος και για νέες κατηγορίες καταναλωτών.
 3. Νέες προτάσεις ομαδοποίησης και διαχωρισμού προϊόντων και συλλογών σε καμπάνιες ή/και περιόδους πωλήσεων λιανικής

4.Νέες συλλογές με δυναμική αυξημένου Μαρκάπ λιανικής.

 1. Υποστήριξη κάθε τύπου καναλιών λιανικής σας με Retail & Digital Marketing και E-Commerce με ταχύτητα αντίδρασης, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης συνεχούς βάσης.

Στο πλαίσιο αυτό οι συλλογές μας προτείνονται πρωτοποριακά μέσα σε ένα πλαίσιο τριών περιόδων κύριας ανάπτυξής τους σε βιτρίνες, αλλά και εντός καταστήματος για μεγαλύτερο φάσμα διαρκώς φρέσκων προτάσεων σε πελάτες/καταναλωτές.

 1. Late Summer-Prefall: Με δεδομένο ότι η χώρα μας έχει συγκεκριμένο κλίμα, που εξυπηρετούν συγκεκριμένες συλλογές για εμφατική πώληση «φρέσκων» προϊόντων από Ιούλιο έως και τέλη Οκτώβρη. MC 2 – ΟRLEBAR BROWN, καθώς επίσης ALICE+ OLIVIA – CAMILLA – NENEΤTE
 2. Autumn Winter: Η κλασσική σειρά προϊόντων σεζόν, που καλύπτει πωλήσεις λιανικής από μέσα- τέλη Οκτώβρη και μετά. ALICE+ OLIVIA – CAMILLA – NENEΤTE MC2 – ORLEBAR BROWN – RIPNDIP -OOF – ILSE JACOBSEN
 3. Και τέλος μια νέα πρωτοποριακή & αποκλειστική ιδέα ανάπτυξης πωλήσεων “City – Winter Resort & Outdoor Clubbing” Σειρές προϊόντων επώνυμων συλλογών ένδυσης και αξεσουάρ που καλύπτουν χειμερινές δραστηριότητες και αθλήματα, αλλά και εξόδους διασκέδασης, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας στον χειμερινό τρόπο ζωής.

Το βασικό πλεονέκτημα είναι η δυναμική που προσθέτουν στο κατάστημα να φρεσκάρει την εικόνα των προτάσεων του στην ενεργή, αλλά και κάθε νέα πελατεία και να υποστηρίξει συνδυασμούς προϊόντων για προώθηση αποθεμάτων προηγούμενης σεζόν. Θεωρούμε ότι όλα τα ανωτέρω παρουσιάζουν μια απόλυτα μαρκετινικά αποδοτική προσέγγιση για βελτίωση αποδόσεων, που διαφοροποιεί τη στάση της εταιρίας μας στην αγορά σεβόμενη ότι για να πετύχουμε οφείλουμε και σκεφτόμαστε στη βάση της υποστήριξης της λιανικής στα φυσικά καταστήματα και όχι την πλευρά της παραδοσιακής χονδρικής. Το θέμα είναι να δημιουργούμε όλοι μαζί επίπεδο συνεργιών για να εξυπηρετήσουμε σωστά και να κερδίσουμε τον πελάτη/καταναλωτή.

Οι παρουσιάσεις και δειγματισμοί των συλλογών με κάθε δυνατό και επιτρεπτό τρόπο θα γίνουν μεταξύ 28 Ιανουαρίου και 15 Μαρτίου σύμφωνα και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των δειγμάτων κάθε φίρμας και θα μπορείτε να ενημερωθείτε από το τμήμα πωλήσεων αλλά και με νέες αναλυτικές, ανά φίρμα ενημερώσεις που θα ακολουθήσουν σταδιακά από την ερχόμενη εβδομάδα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε εάν επιθυμείτε με το τμήμα πωλήσεων γενικά στα τηλέφωνα της εταιρίας 2108946789 και 210 9680673.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε και ειδικά και ανά περίπτωση ενδιαφέροντος:

Δημήτρης Στόκκος διεύθυνση πωλήσεων εσωτ.: 303 e-mail: dstokkos@salt-water.gr

Ιωάννα Ζέμπη για συνολική συνεργασία και ειδικά για alice+olivia, camilla, moose knuckles εσωτ.: 313 e-mail: izembi@salt-water.gr

Κατερίνα Πιλάτου mc 2 – nenette – orlebar brown εσωτ.: 314 e-mail: kpilatou@salt-water.gr

Φαίνη Παναγοπούλου we norwegians, echo, oof εσωτ.: 302 e-mail: fpanagopoulou@salt-water.gr

Αλέξανδρος Παπαδάτος rip&dip –ilse jacobsen εσωτ.: 316 e-mail: apapadatos@salt-water.gr

Επίσης με την Χριστίνα Κόμπου στο τμήμα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας για πρόσθετες πληροφορίες για την κάθε συλλογή στο e-mail ckombou@salt-water.gr.

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue