Σας αρέσει το μακιγιάζ στην παραλία. Δείτε πως θα το κάνετε εύκολα και όμορφα! (video)

Επειδή ο ήλιος και η έντονη ζέστη ταλαιπωρούν αρκετά το πρόσωπο και το σώμα μας, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε το «βαρύ» μακιγιάζ στην παραλία. 

Ένα lip gloss σε απαλές παστέλ αποχρώσεις, όπως το ροζ, το χρώμα του ζουμερού βερύκοκου  και το κλασσικό εξωτικό κοραλί είναι το «must» του μακιγιάζ της παραλίας.

Λίγη αδιάβροχη μάσκαρα σε τόνους του καφέ ή του γκρι ,ενώ αν είστε κάτω από 35 ετών,  τολμήστε το μωβ, το έντονο navyblueαλλά και το σκούρο πράσινο, για να δώσετε στην όψη σας μια καλοκαιρινή νότα.Προσοχή, όμως, στα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουμε.

Θα πρέπει να προσέξουμε έτσι ώστε να αναγράφουν στη συσκευασία τους «water proof» και όχι «water resistant», γιατί τα δεύτερα είναι απλώς ανθεκτικά στο νερό και μπορεί να μη διατηρήσουν την ανθεκτικότητά τους ειδικά αν παραμείνουμε πολλές ώρες στην παραλία. Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το βασικότερο… το αντηλιακό μας,  το οποίο θα πρέπει να εφαρμόζεται τουλάχιστον 30 λεπτά πριν εκτεθούμε στον ήλιο  και θα πρέπει να το ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες περίπου.

Γράφει η Μαρία Καραγιωργου

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue