Σας σχολιάζουν στο γυμναστήριο από το ντύσιμο μέχρι τις ασκήσεις; Δείτε πως πρέπει να το αντιμετωπίσετε!

Είναι αυτό το συναίσθημα που έχουν νιώσει όλοι στο γυμναστήριο, που κρίνουν και σχολιάζουν από το ντύσιμο σας μέχρι τον τρόπο εκτέλεσης των ασκήσεων.

Αυτό μπορεί να αποτρέψει αρκετούς ανθρώπους όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων και των ηλικιωμένων, από το να ασκηθούν.

Σίγουρα μπαίνοντας σε έναν καινούργιο χώρο με λίγα παραπανίσια κιλάκια και κακή φυσική κατάσταση και βλέποντας γυναίκες με ωραία σώματα, είναι απο μόνο του αποτρεπτικό και περνάνε διαφορά απο το μυαλό σας ακόμα και η εγκατάληψη από την πρώτη μέρα!

 
Πρόσφατα συνομιλώντας με μια ασκούμενη μου την ρώτησα γιατι δεν πήγαινε στο γυμναστήριο και μου απάντησε οτι ένιωθε οτι ο καθένας την παρακολουθούσε και την έκρινε από το πόσο καλά εκτελούσε της ασκησεις ή κοιτάζοντας το σώμα της και ό, τι φορούσε, είχε μια ενοχή οτι οι άλλοι ασκούμενοι ειναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση και δεν ειχε κάποιον γυμναστή δίπλα της τουλάχιστον τον πρώτο καιρό να τις δείξει τα βασικά (εκτός απο την πρώτη ημέρα!).
 
Εάν θέλετε να γυμναστείτε χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα και ότι αρνητικά φέρνουν, υπάρχουν και άλλες επιλογές εκεί έξω για εσάς. Η απόκτηση ενός προσωπικού γυμναστή φαντάζει η ιδανική και οχι ακριβή πλέον. Ο προσωπικός γυμναστής θα οργανώσει ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης με βάση τους στόχους σας, θα σας διδάξει τον σωστό τροπο εκτέλεσης των ασκήσεων και βεβαια θα σας υποστήριξει και μετα το μάθημα.
 
Ρωτήστε για τα προγράμματα ενός προσωπικού γυμναστή, ίσως η one to one προπόνηση ειναι και για εσάς!
 
 

 14563410 103956173407600 3713580913571307698 n

ΧρήστοςΦράγκος

Certified Personal Trainer

American college of sport medicine

Πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του στο facebook

 12834574 972677686113108 1299775450 n

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue