cCFAwH1I scaled e1684069436262 6c0073c3

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, παρουσιάστηκε το rebranding της Liana Camba

Στην καρδιά της θηλυκότητας, φωλιάζει η τόλμη.
Στο κέντρο της παράδοσης, ανθίζει η μεταμόρφωση.

Με κυρίαρχο άξονα την αλλαγή, την εξέλιξη και την αναγέννηση, την Τετάρτη 10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην γκαλερί Blender ένα ξεχωριστό event, που γύρισε σελίδα στην ιστορία της Ελληνικής μόδας: Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, παρουσιάστηκε το rebranding μίας ιστορικής υπογραφής, εκείνης της Liana Camba. Η δημιουργός που έχει επιλέξει συνειδητά να αναδεικνύει το πνεύμα του ανθρώπου που φοράει τα αέρινα και θηλυκά κομμάτια της χωρίς να περιορίζει ποτέ τη φιγούρα, μετά από 35 χρόνια γεμάτα έμπνευση και μοναδικές συλλογές ανοίγει ένα νέο δημιουργικό κεφάλαιο, γεμάτο χαρά και αγάπη, τόσο για τον πλανήτη όσο και για τους ανθρώπους.

Οι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, σχεδιαστές, επαγγελματίες του χώρου της μόδας, influencers, VIP και συνεργάτες, πελάτες και φίλοι της σχεδιάστριας που παραβρέθηκαν στο event, είχαν την ευκαιρία να προσεγγίσουν το rebranding του οίκου ως μία βιωματική εμπειρία: Μία sur mesure capsule συλλογή με μοναδικά κομμάτια, αισθητικά κοντά στο πνεύμα της SS23 Aura Collection, εμπνευσμένη από την πίστη της Liana Camba στο παλιό και την αέναη προσμονή για το νέο, συστήθηκε μέσα από μία εικαστική παρουσίαση.

R7uzht2c scaled e1684068979204
Λιάνα Καμπά, Μάσα Φασούλα

Ο χώρος της γκαλερί φωτιζόταν από το video projection του νέου λογότυπου και από τα κίτρινα φώτα που σήμαναν την αρχή του act: Επτά μοντέλα εμφανίστηκαν με δύο διαφορετικά outfits το καθένα, συνδυασμένα τέλεια με κοσμήματα Theodora D, ενώ το peak της παρουσίασης ήταν ένα όγδοο μοντέλο που, σαν κινούμενο άγαλμα, κυρίευσε το χώρο με το δωρικό του περπάτημα. Ντυμένο με ένα κίτρινο φόρεμα, υπογράμμισε έτσι το χρώμα της νέας εταιρικής ταυτότητας που σχεδιάστηκε από τη Newness Agency. Ένα χρώμα-σύμβολο που φωτίζει το επόμενο κεφάλαιο του οίκου Liana Camba με τη δύναμη της αλλαγής, της διορατικότητας, της ελπίδας και της πνευματικότητας. Αυτός εξάλλου είναι και ο πυρήνας της νέας συλλογής για το καλοκαίρι.

LY9O2NnA scaled e1684069108744
Λιάνα Καμπά, Φαίη Μπέη

Η Aura Collection κινείται ανάμεσα στο υπαρκτό και στο ανεπαίσθητο, στο υποστατό και το αμυδρό, στο απτό και στο ονειρικό, για να δώσει πνοή σε μια σειρά από κομμάτια που ορίζουν το τώρα, τη στιγμή. Το act έλαβε μέρος στις 7:30 και ξανά στις 8:30, ενθουσιάζοντας τους καλεσμένους που εξερευνούσαν τον χώρο παρέα με ένα ποτήρι λευκό ή κόκκινο κρασί από τον χορηγό της εκδήλωσης, το Κτήμα Σπυρόπουλος. Φεύγοντας, οι καλεσμένοι πήραν μαζί τους ένα υφασμάτινο pouch με ένα αντικείμενο-φυλαχτό της νέας εποχής του ιστορικού brand: Ένα αξεσουάρ φτιαγμένο με υφάσματα της Liana Camba, δουλεμένο με αγάπη στο χέρι, από την ξεχωριστή ομάδα της σχεδιάστριας.

Μέσα από μια ιστορία μόδας 35 ετών ξετυλίχθηκε στις 10 Μαΐου στην γκαλερί Blender μια νέα αρχή.

NX33qBpc scaled e1684069184881
Λιάνα Καμπά, Χρυσσιάνα Ανδριοπούλου
NXMMx1GQ scaled e1684069242574
Εμιλία Βόντος, Στέλλα Μουγκαλιάν

Συντελεστές & Συνεργάτες παρουσίασης:
Creative Direction: Γιάννης Παναγόπουλος
Art Direction, PR και Επικοινωνία: Newness Agency
Styling: Φίλιππος Μίσσας
Make up: Freddy Kalobratsos
Hairstyling: Georges Coiffures Κολωνάκι
Κοσμήματα: Theodora D
Υποδήματα: Gioventú
Μουσική: ECATI
Φωτισμοί: Εβίνα Βασιλακοπούλου
Rebranding: Newness Agency

www.lianacamba.com
Instagram @liana_camba

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue