Σε θέλει μόνο για σεξ; Δες τα σημάδια!

Τα 5 σημάδια ότι σε θέλει μόνο για σέξ…

Γράφει η Τίνα Μιχαηλίδου

Επειδή μου στέλνεται πολλά μηνύματα και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό είπα σήμερα να να γράψω εντυπώσεις και ιδέες γύρω από τις σχέσεις και το σεξ. Λίγο πολύ όλες έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο των σχέσεων που μεταξύ μας δεν είναι ακριβώς σχέση, αλλά μια περιπέτεια που διαρκεί ανάλογα με το τι θες και εσύ.

Νομίζω ότι έχω κατασταλάξει σε 5 σημάδια που μπορούμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο ο άλλος μας θέλει.  Κάποιοι λένε σχέση…μήπως να μην τον πιστέψετε; γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό το λέει επίτηδες μόνο και μόνο για να σας ρίξει και μετά εξαφανίζονται-. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες που στο ξεκαθαρίζουν από την αρχή –οπότε η επιλογή είναι δική σου τι θέλεις και τι όχι.

Για να δούμε όμως ποια είναι τα 5 σημάδια κατά την γνώμη μου που μπορούμε να καταλάβουμε πολλά :

  • Σου στέλνει μόνο το βράδυ : SOS !!!Το γεγονός ότι δε σου στέλνει μήνυμα όλη την υπόλοιπη μέρα, αλλά μόνο εκείνες τις ακατάλληλες ώρες που έχει μοναξιές και σε θυμήθηκε έτσι ξαφνικά είναι να μην απαντάς καθόλου.
  • Σου κρύβει ότι έχει σχέση : Έχει σχέση και παίζει διπλό ταμπλό, αλλά εσύ το μαθαίνεις από τρίτους, εντάξει δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο!!!
  • Θέλω σχέση: Αυτά τα κάλαντα των αντρών πόσες φορές να τα ακούσουμε πια, ναι θέλεις σχέση φίλε μου, αλλά πράξεις δε βλέπω ή μάλλον βλέπω μέχρι να ρίξεις την κοπέλα μέχρι να πάρεις αυτό που θες και μετά σε χάσαμε.
  • Σε βλέπει κρυφά: Δεν σε έχει γνωρίσει ποτέ σε φίλους του και στον κύκλο του. Για συγγενείς ούτε συζήτηση και μη περιμένεις και από ποτέ
  • SocialMedia : Το ότι δεν μπορείς να δεις τη σελίδα του σε κάποιο socialmediaπου χρησιμοποιεί δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ποστάρει τίποτα ,απλά σε έχει μπλοκαρισμένη για να μη βλέπεις….!!!

Αν συναντήσετε λοιπόν τον συγκεκριμένο τύπο άνδρα πράξτε ανάλογα με την διάθεσή σας. Απλά τώρα θα ξέρετε!!!

tinalikewomangr@gmail.com

 

Επιμέλεια Τάνια Νικολοπούλου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue