Σφαίρες, και μάλιστα Χρυσές…..

Πραγματοποιήθηκε, η 74η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών-οι γνωστές και ως Golden Globes. Τα βραβεία που δίνονται για το σινεμά και την τηλεόραση και που θεωρούνται κάτι σαν προάγγελοι των Oscar. Μάλιστα οι Χρυσές Σφαίρες, διαχωρίζουν και βραβεύουν ξεχωριστά τις κωμικές από τις δραματικές ταινίες/σειρές.

 Ryan Gosling Brad Pitt Golden Globes

Πάντως η ταινία  που σάρωσε ήταν όπως αναμένονταν το «La La Land» που απέσπασε «Χρυσή Σφαίρα» και στις 7 κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφιο – ανάμεσα σε αυτές και της κορυφαίας κατηγορίας, δηλαδή της Καλύτερης Ταινίας για Κωμωδία ή Μιούζικαλ. Ας να τα δούμε όλα αναλυτικά…στο nikosonline.gr

gettyimages 631258642 05a6cbc0 907f 4afe bb7c a08a31ef8e52

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue