Σγουρά Μαλλιά: Συναισθήματα που όλες βιώνουμε #1

Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί πως τα σγουρά μαλλιά είναι ο κατεξοχήν πιο δύσκολος τύπος μαλλιών. Μπορεί να δείχνουν πυκνά και (όταν θέλουν  ) πολύ όμορφα και εντυπωσιακά. Απαιτούν, όμως, τουλάχιστον τον διπλάσιο χρόνο από τα ίσια ή τα σπαστά μαλλιά για να γίνουν ευπαρουσίαστα. Ακόμη και στην καλύτερη εκδοχή τους, συνοδεύονται από μια πληθώρα προβλημάτων, με τα οποία είμαστε σίγουροι πως ταυτίζεστε αν έχετε σγουρά μαλλιά. Ας δούμε λοιπόν τα συναισθήματα που όλες βιώνουμε μαζί τους!

Σγουρά Μαλλιά

  • Η διαρκής μάχη με την υγρασία 

Ένα μεγάλο μπράβο στην Μόνικα από τα Φιλαράκια που έκανε τον απλό κόσμο να καταλάβει την τεράστια σημασία του προβλήματος. Η υγρασία, όχι μόνο κάνει τα μαλλιά μας να διπλασιάζονται σε όγκο και να φριζάρουν, αλλά δρα και εξαιρετικά ύπουλα. Λουζόμαστε, βάζουμε τα λαδάκια μας, χτενιζόμαστε με τις ώρες και, επιτέλους, φεύγουμε από το σπίτι με υπέροχα μαλλιά. Όσο, όμως, περνά η ώρα, τα μαλλιά μας χάνουν την λάμψη και το σχήμα τους, φουντώνουν και φριζάρουν απίστευτα. Καταλήγουμε να επιστρέφουμε σπίτι με μαλλιά αντάξια κλόουν διασταύρωση με poodle… 

Σγουρά Μαλλιά

  • …και με τις βούρτσες

Οι βούρτσες είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εχθρός μας. Οι αδύναμες χτένες σπάνε αμέσως, ενώ οι πιο ανθεκτικές βούρτσες μπλέκονται μέσα στην άβυσσο των μαλλιών μας. Αν τελικά καταφέρουμε να χτενιστούμε, θα καταλήξουμε με τα πιο αστεία μαλλιά. Σαν να έχουμε αποδράσει από άσυλο ένα πράγμα.

Σγουρά Μαλλιά

Σγουρά Μαλλιά

  • Το μίσος για όσους έχουν ίσια μαλλιά

Υπερβολικό; Ίσως. Κατανοητό; Απολύτως! Το πιο πιθανό είναι πως έχετε περάσει ώρες χαζεύοντας τα λεία και λαμπερά μαλλιά της κοπέλας που κάθεται μπροστά σας στη σχολή, στο μετρό κλπ. Και την ζηλεύετε απίστευτα, γιατί εκείνη δεν χρειάζεται να πατικώνει με μανία τις μικρές φύτρες των μαλλιών της πριν την οποιαδήποτε σημαντική συνάντηση -.-Σγουρά Μαλλιά

  • …και για τις πρέσες ισιώματος

Εκείνη η μία φορά που αφιερώσατε ώρες ολόκληρες για να ισιώσετε τα μαλλιά σας. Και έδειχναν πολύ ωραία…για περίπου μισή ώρα. Μετά άρχισαν να φριζάρουν και να φουντώνουν. Μετά δοκιμάσατε να τα ισιώσετε ξανά. Και ξανά. Και τελικά κάηκε η τρίχα και έμεινε σηκωμένη προς τα πάνω. Καλές εποχές… #not

Σγουρά Μαλλιά

  • Όταν δοκιμάσατε το σίδερο

Το κανονικό. Για τα ρούχα… Προσωπικά δεν έχω υποκύψει σε αυτό-ακόμη-αλλά το έχω δει να συμβαίνει. Μην το δοκιμάσετε! Είναι πολύ κακό για τα μαλλιά σας και επικίνδυνο για το πρόσωπό σας.

Τα κατάλληλα προϊόντα για να περιποιηθείτε τα σγουρά μαλλιά σας, θα τα βρείτε στο e-shop ikonomakis.gr! Πατήστε εδώ για να δείτε τις μονοαδικές εκπτώσεις που σας εξασφάλισε το likewoman.gr και κάντε τις αγορές σας!

 

Από την Έλενα Τσακιρίδου και το ikonomakis.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue