Πρωταγωνίστρια-έκπληξη είναι η εντυπωσιακή Shaya στο βίντεο κλιπ του νέου single “MAKOROKOTO” του Monsieur Zeraw

Μπορεί οι περισσότεροι να βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές και η Αθήνα να έχει «αδειάσει», όμως ωραία πράγματα συμβαίνουν στο κέντρο της πρωτεύουσας. 

Πριν λίγες μέρες μάθαμε πως γυρίστηκε το βίντεο κλιπ του νέου single “MAKOROKOTO” του αγαπημένου μας Monsieur Zeraw, γνωστού χρόνια στην ελληνική μουσική βιομηχανία από το συγκρότημα “Vegas”. Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, στον Κεραμεικό, και οι συντελεστές μιλούν ήδη για ένα απόλυτα fresh & fun αποτέλεσμα! 

Πρωταγωνίστρια-έκπληξη του κλιπ είναι η εντυπωσιακή Shaya, ενώ παίρνουν μέρος επίσης ο σχεδιαστής Andrew Honeycutt, η περσόνα Τζώρτζια Σιακαβάρα και διάφορα μοντέλα.

Το ύφος που θέλησε να δώσει ο Zeraw στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού ήταν φρέσκο, έθνικ, αλλά και με στοιχεία avant garde, γι’αυτό και το art direction &styling δε θα μπορούσε να αναλάβει άλλος από τον Δημήτρη Στρέπκο του γνωστού brand Celebrity Skin, τον οποίο μάλιστα θα δούμε και στο βίντεο κλιπ! Ανυπομονούμε να δούμε σύντομα το αποτέλεσμα και να ακούσουμε το “MAKOROKOTO” που κυκλοφορεί από την Spicy σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα!

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue