Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός τράπερ Mad Clip


2 Σεπ 2021

Εδώ και λίγες ώρες σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο του Mad Clip.

Ο γνωστός τράπερ έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού και σε ένα δέντρο.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο τράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

a 5

Το πραγματικό του όνομα ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος και ήταν 34 χρονών. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 5 Μαΐου 1987 από Έλληνες γονείς και το 1999 και σε ηλικία 13 ετών αποφασίζει ο πατέρας του να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα.
Το καλλιτεχνικό του όνομα Mad Clip προέρχεται από την φράση «Money and Drugs Can’t Live in Poverty», (Λεφτά και Ναρκωτικά, Δεν Μπορώ να Ζήσω στη Φτώχεια)
Από το 2017, έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το κομμάτι «Dealer», έπειτα τα πιο αγαπητά τραγούδια του στο κοινό ήταν ο «Μεγιστάνας», μέχρι τα πολυσυζητημένα «Κότερα» και το «ΜΑΜΑ»
Δούλεψε με τους πιο γνωστούς τράπερ της χώρας μας, ενώ μία από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες του ήταν με την Ελένη Φουρέιρα και το τραγούδι «Μπορεί», αλλά και με την Josephine με το κομμάτι «Φήμη»
Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue