Αυτό είναι το βασιλικό smoothie της Meghan Markle

Η Meghan Marlke, είναι fan του Πιλάτες, του διαλογισμού και της υγιεινής διατροφής, αλλά ακόμη πιο πολύ είναι λάτρης της ευεξίας.
Σύμφωνα με μια παλαιότερη συνέντευξή της είπε ότι είναι “αφοσιωμένη” σε ένα smoothie το οποίο το φτιάχνει και πολύ συχνά.
Είναι πολύ εύκολο και για εσάς να το φτιάξετε, καθώς περιέχει πράγματα που υπάρχουν στην κουζίνα σας, όπως κανέλα (η οποία είναι αντιφλεγμονώδη), γάλα αμυγδάλου και σπόρους τσία (μία μεγάλη πηγή φυτικών ινών).
Μερικές φορές βέβαια η Markle αλλάζει την συνταγή και βάζει μάνγκο, λαιμ και κουρκουμά αντί για κανέλα (επίσης αντιφλεγμονώδη).

Έτσι και αλλιώς και τα δύο ακούγονται εξαίσια.

Δείτε παρακάτω για τη βασιλικό smoothie της Markle.

Συστατικά

1 πακέτο σκόνη ροφήματος της επιλογής σας (η Markle χρησιμοποιεί καθαρή βανίλια )
1/2 φλιτζάνι κατεψυγμένα βατούμερα
1 κουταλιά της κανέλας
Μερικοί σπόροι chia
1/2 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
1/2 φλιτζάνι νερό καρύδα

Καλή επιτυχία και περιμένουμε να μας πείτε πως σας φάνηκε 🙂


Τάνια Νικολοπούλου​

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue