Σοφία Μανουσάκη: Το κορίτσι φαινόμενο

Το κορίτσι φαινόμενο

Η Σοφία Μανουσάκη έγινε 23 ετών και αν διαβάσει κανείς το βιογραφικό της, σίγουρα θα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Είναι το κορίτσι φαινόμενο. Έχει κάνει ήδη πράγματα- που άλλες σοβαρές καλλιτέχνιδες τα έκαναν στα 40 και στα 50 τους….

Η Σοφία Μανουσάκη γεννήθηκε 2 Αυγούστου του 1995 στην Κρήτη, και είχε την τύχη να την ανακαλύψει ο Στέφανος Κορκολής σε μια ακρόαση τον Ιούνιο του 2013. Αυτό ήταν. Με την άδεια των γονιών της, ήρθε στην Αθήνα και ξεκίνησε μία εντυπωσιακή καριέρα στο χώρο της καθαρά έντεχνης μουσικής.

Την γνώρισα μόλις είχε έρθει στην Αθήνα, όταν μας κάλεσε ο Στέφανος σε μια βραδιά να την ακούσουμε να τραγουδάει live και να μας την γνωρίσει. Είχα εντυπωσιαστεί που ένα κορίτσι σχεδόν 18 ετών, είχε τραγουδήσει υπέροχα, μερικά από τα πιο δύσκολα Ελληνικά τραγούδια, και του το είπα: «την πέταξες κατ΄ ευθείαν στα βαθιά», γέλασε και μου είπε ότι είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα…

Σήμερα, στα 23 της και 5 χρόνια μετά, έχει ήδη στο ενεργητικό της πάνω από 70 συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και δύο διπλούς χρυσούς δίσκους, σε έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Δεν είναι τυχαίο ότι ο οικουμενικός μας μουσουργός Μίκης Θεοδωράκης την αποκάλεσε …

Η συνέχεια εδώ  

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue