Στη «χρυσή» πεντάδα βρίσκεται το St. George Lycabettus!

 Το Forbes, το μεγαλύτερο οικονομικό website στον κόσμο, παρουσίασε τα 5 καλύτερα Lux ξενοδοχεία στην Ευρώπη , που έχουν μοναδική θέα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να εκτιμήσετε την πολιτιστική ιστορία της Αθήνας από το λόφο του Λυκαβηττού. Πρόκειται για το υψηλότερο σημείο της πόλης. Το St George Lycabettus Hotel βλέπει απευθείας στο πάρκο. Οι επισκέπτες μπορούν να μυρίσουν το πευκοδάσος, έχοντας παράλληλα τη θέα της πόλης. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική και οι υπηρεσίες που προσφέρενται ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των επισκεπτών».

Τα υπόλοιπα ξενοδοχεία στη λίστα είναι: Hotel Ritz στη Μαδρίτη, Charles Hotel στο Μόναχο, Park Tower Hotel Knightsbridge στο Λονδίνο & Le Meurice Hotel στο Παρίσι.

Δείτε το άρθρο εδώ

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue