«Star and Mr GS Hellas 2016»- Όταν η ομορφιά έχει Άποψη έχει Λάμψη και ποιότητα

Με μότο «Όταν η Ομορφιά έχει Άποψη» , τα «Star και Mister G.S Hellas 2016», κατάφεραν να δείξουν ότι η ομορφιά εκτός από λαμπερή έχει και άποψη .
Στο «Άσπρο Πιάτο – Mansion» στην Γλυφάδα πραγματοποιήθηκε ο τελικός του διαγωνισμού ομορφιάς ,που εμπνεύστηκε ο πρόεδρος του Grande Secreto Media Group , Γιώργος Κούβαρης , τα «Star and Mr GS Hellas 2016».

Όλοι περίμεναν με αγωνία τους νικητές , που θα ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους και θα καταφέρουν να διαγωνιστούν με τα χρώματα της Ελλάδας σε παγκόσμιους αναγνωρισμένους διαγωνισμούς ομορφιάς.

 image

Με μότο «Όταν η Ομορφιά έχει Άποψη» , τα «Star και Mister G.S Hellas 2016», κατάφεραν να δείξουν ότι η ομορφιά εκτός από λαμπερή έχει και άποψη .

Σάσα Πατεράκη – Γιώργος Κούβαρης και Άννα Τσιάλατα

star-post-10Web

Όπως και τα προηγούμενα 6 χρόνια έτσι και φέτος την κριτική επιτροπή πλαισίωσαν άνθρωποι των Τεχνών, των Γραμμάτων, των επιστημών , της δημοσιογραφίας, του επιχειρείν και της ναυτιλίας , μιας που φέτος η χρονιά αφιερώνεται στο Αιγαίο Πέλαγος , και στην Ελληνική Θάλασσα!

Η παρουσίαση του διαγωνισμού έγινε από τον Γιώργο Κούβαρη και την διπλά εστεμμένη σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο , την Δομινίκη Κεφαλοπούλου .

star-post-24Web

Μετά το τέλος της βραδιάς ο κ.Κούβαρης μας δήλωσε τα εξής : «Ως θεσμός, δώσαμε τη δικιά μας μάχη με όπλο την ομορφιά και φυσικά μετά τη χθεσινή βραδιά μόνο νικητές θα μπορούσε να πει κανείς πως βγήκαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος ξέχασε έστω για λίγο τη σκληρή πραγματικότητα και ήταν μαζί μας για να αναδείξουμε νέες και νέους που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς, αφού ως θεσμός ανήκουμε επίσημα στην παγκόσμια ομοσπονδία ομορφιάς. Το μότο του διαγωνισμού μας είναι όταν η ομορφιά έχει άποψη, πράγμα που σημαίνει όταν η ομορφιά μετουσιώνεται σε άποψη, τότε μπορούμε να μιλάμε για γνήσιο ανθρώπινο κεφάλαιο.

image (1)

Η επιλογή των finalist του μεγάλου τελικού ήταν άκρως αυστηρή, γιατί στόχος μας είναι να δημιουργούμε όχι μόνο στάτους ομορφιάς αλλά κυρίως ανθρώπους νέους που με αφετηρία την ομορφιά τους είναι σε θέση να προάγουν πολιτισμό έχοντας, ως υπόβαθρο, μια άποψη στηριγμένη σε βάσεις γνωσιολογικές και κυρίως πνευματικές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους υποστηρικτές, γιατί σε μια Ελλάδα βαλλόμενη πίστεψαν σε εμάς, και ο καθένας χωριστά με το δικό του μοναδικό τρόπο συνέβαλε στην επίτευξη των Star και Mr GS Hellas 2016.».

star-post-42Web

Την βραδιά έντυσαν με την φωνή τούς μέσα από special act που ετοίμασαν μόνο για το κοινό των «Star & Mister G.S. Hellas 2016» οι τραγουδιστές : Tζούλι Μασίνο ,Γωγώ Βαγενά , Άντζυ Καρέζη, Νικόλας Αδάμ , Θοδωρής Δημητρέσης , on decks o βραβευμένος DJ Κωνσταντίνος Βούλγαρης (DJ Docta) , εκτός αυτά είχε ετοιμάσει ένα special χορευτικό show η Γωγώ Γαρυφάλλου.

star post-6

Τα 14 κορίτσια και τα 8 αγόρια που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να μαγέψουν με την ομορφιά και την άποψη τους την κριτική επιτροπή ήταν οι εξής :

Κορίτσια:

Star G.S. Hellas 2016

ΕΥΔΟΞΙΑ ΣΑΚΑ

2nd Star G.S. Hellas 2016

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΚΑΜΠΤΖΟΒΑ

Miss G.S. Hellas 2016

ΝΑΝΣΥ ΠΗΤΤΑ

2nd Miss G.S. Hellas 2016

ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΖΕΡΑΚΗ

Miss Young G.S. Hellas 2016

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΧΛΑΚΗ

2nd Miss Young G.S. Hellas 2016

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΕΡΤΙΚΑ

Miss Photomodel G.S. Hellas 2016

ΒΙΚΥ ΤΖΙΝΙΕΡΗ

Miss Photogirl G.S. Hellas 2016

ΑΘΗΝΑ ΧΡΥΣΑΝΤΟΒΑ

Miss Body G.S. Hellas 2016

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΙΣΠΙΝΑ

G.S. Model of the year 2016

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΕΛΑΝΑΚΗ

Miss CATWALK GS HELLAS 2016

ΆΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑ

MISS CHARACTER GS HELLAS 2016

ΜΑΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΒΑΛΙΝΗ

Έφη Θώδη – Φλωρινιώτης – Καλεσμένοι της βραδιάς

star-post-43Web

Ο Γιώργος Κούβαρης ανακρίνει τον Γιάννη Λεβεντάκη όπου ήταν και μεγάλος χορηγός της βραδιάς 

star-post-47Web

Ευχαριστούμε θερμά τους φωτογραφούς και το bizznews.gr 

Γιάννη Γκογκόπουλο και Μαρία Ναούμ για την υπέροχη συνεργασία τους 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue