Στην Πορεία Για Τα Oscars 2020 | Τί Θα Δούμε Στη Λαμπερή Βραδιά Της Χρονιάς;

Η 92η απονομή των Oscars, θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, όμως εμείς νιώθουμε σαν να είμαστε ήδη στο διάσημο κόκκινο χαλί, το οποίο για μία ακόμη φορά θα μας οδηγήσει σε μία βραδιά… χωρίς κεντρικό παρουσιαστή.

“Μαζί με την Ακαδημία αποφασίσαμε ότι δεν θα υπάρχει ο παραδοσιακός οικοδεσπότης κι αυτή τη χρονιά, επαναλαμβάνοντας αυτό που λειτούργησε για μας το περασμένο έτος: τεράστια ψυχαγωγική αξία, πολλά τραγούδια, πολύ κωμωδία και δυνατούς αστέρες. Οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.”​ δήλωσε η πρόεδρος του ABC Κάρι Μπεργκ σε συνέντευξη Τύπου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι τα βραβεία δεν είχαν κεντρικό παρουσιαστή για πρώτη φορά ύστερα από 30 χρόνια, καθώς ο κωμικός ηθοποιός Κέβιν Χαρτ που είχε ανακοινωθεί ως οικοδεσπότης της διοργάνωσης, παραιτήθηκε ύστερα από τα ομοφοβικά σχόλια που έκανε και την αντίδραση που υπήρξε σε βάρος του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ακαδημία αποφάσισε να μην τον αντικαταστήσει και να προχωρήσει στη διοργάνωση χωρίς κεντρικό παρουσιαστή, κερδίζοντας θετικές κριτικές. Όπως φαίνεται, το πείραμα με τίτλο “είμαστε μία όμορφη παρέα” που πραγματοποίησε πέρυσι η Ακαδημία Κινηματογράφου, είχε τεράστια αποτελέσματα και θα το δούμε να συμβαίνει και φέτος.

Η πρόεδρος του ABC δήλωσε επίσης στη συνέντευξη τύπου πως η περσινή τελετή “ήταν τόσο διασκεδαστική και «γεμάτη από εκπλήξεις, με σφιχτή ροή. Είδαμε τα αποτελέσματα αυτού του γεγονότος με τα νούμερα να διπλασιάζονται. Νιώθουμε τυχεροί φέτος που έχουμε υποψήφιες τόσο σπουδαίες ταινίες, αλλά αισθανόμαστε ότι θέλουμε να έχουν και πλάκα, που θα είναι και η εμπορική μας δύναμη γι αυτή τη χρονιά και γι αυτό αισθανθήκαμε πραγματικά σίγουροι για την απόφασή μας. Αλλά το ότι για δεύτερη χρονιά δεν θα υπάρχει οικοδεσπότης δεν σημαίνει ότι έτσι θα είναι και στο μέλλον. Θα είναι μία απόφαση από έτος σε έτος.”.

 Οι τελικές υποψηφιότητες για τα Οσκαρ του 2020 θα ανακοινωθούν στις 13 Ιανουαρίου 2020 και μπορείς να δεις ολόκληρο το Show των ανακοινώσεων αποκλειστικά από το Pop Up Κανάλι της Cosmote TV με όνομα “CosmoteCinemaOscarsHD”. Παράλληλα και μέχρι την ημέρα της απονομής, μπορείς να δεις ταινίες που έχουν βραβευθεί ή προταθεί για Oscar, μέσα από την πλούσια ταινιοθήκη που σου προσφέρει το κανάλι καθημερινά και μέσα από την υπηρεσία CosmoteTVPlus.

​Από σήμερα και μέχρι την ημέρα της απονομής και το After Party γύρω από το Dolby Theater, το LikeWoman θα σου προσφέρει μία καθημερινή Oscaρική ενημέρωση για όσα χρειάζεται να ξέρεις, να προσέξεις, αλλά και όσα “ξετρυπώσαμε”.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue