Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει η Angelina Jolie

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει η Angelina Jolie
Δημοσιεύονται για πρώτη φορά, με την ηθοποιό να είναι «άλλος» άνθρωπος όταν ήταν 19.
Οι φωτογραφίες είναι από την περίοδο που έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Στα εν λόγω στιγμιότυπα που σίγουρα  θα θέλει να κάψει, είναι μόλις 19 ετών και έχει πάρει τον πρώτο της μεγάλο ρόλο, στην ταινία «Hackers». Αποφασίζει το 1995 να ποζάρει ημίγυμνη και με πολλά… υποσχόμενο βλέμμα, για λογαριασμό του φωτογράφου Marcel Indik.. Με τα οπίσθια της να… «αχνοφαίνονται», και με τα δυο της χέρια να κρύβουν το στήθος της, η 39χρονη σήμερα Jolie, είναι… αγνώριστη! 
Φυσικά δεν θυμίζει σε τίποτα την σημερινή πρέσβειρα του ΟΗΕ, μητέρα έξι παιδιών και διάσημη ηθοποιό με πλούσια φιλανθρωπική δράση και παντρεμένη με τον Brad Pitt.
 
Επιμέλεια Τίνα Μιχαηλίδου
 
photow dailymail.co.uk

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue