Στιγμές της ζωής παρουσιάστηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Νόστος & Άλγος» στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη

Εικόνες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους και τα ταξίδια τους, αποτυπώθηκαν με τον πιο δημιουργικό τρόπο από τη Τζένη Παγώνη και τη Νένα Μάγειρα, στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «ΝΟΣΤΟΣ & ΑΛΓΟΣ», την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη, στην πλατεία Κολωνακίου.

Οι δύο νέες καλλιτέχνιδες και παιδικές φίλες ένωσαν την αγάπη τους για τη φωτογραφία σε μια κοινή έκθεση με τίτλο «ΝΟΣΤΟΣ & ΑΛΓΟΣ», ένας τίτλος που περιγράφει ακριβώς αυτό που ένιωσαν τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η δουλειά τους και «έκλεισε» ένας κύκλος γεμάτος αναμνήσεις.

Νένα Μάγειρα, Αντίνοος Αλμπάνης, Τζένη Παγώνη

Η Νένα Μάγειρα και η Τζένη Παγώνη παρουσίασαν φωτογραφίες από την τελευταία δεκαετία της ζωής τους, απαθανατίζοντας στιγμές από τα όνειρα, τις δυσκολίες τους, όσα τις ωρίμασαν σαν ανθρώπους και σαν καλλιτέχνες. Παράλληλα, φωτογράφισαν τις ζωές των αγαπημένων τους προσώπων και οτιδήποτε τις άγγιξε από τον κόσμο γύρω τους, δίνοντας στην κάθε εικόνα η καθεμιά τη δική της οπτική και προσέγγιση.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Φίλοι της τέχνης και λάτρεις της φωτογραφίας, δημοσιογράφοι καθώς και ένα δυναμικό νεανικό κοινό από τον επιχειρηματικό και κοινωνικό κόσμο της πόλης, τίμησαν με την παρουσία τους τις δύο καλλιτέχνιδες, Τζένη Παγώνη και Νένα Μάγειρα, θαυμάζοντας από κοντά τα έργα τους.

Χάρης Ντάβλας, Λίλιαν Παγώνη

Οι καλεσμένοι φεύγοντας είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τόσο τα έργα της αρεσκείας τους, όσο και να αποκτήσουν το συλλεκτικό λεύκωμα «ΝΟΣΤΟΣ & ΑΛΓΟΣ», μέσα σε μια custom made tote bag.

Ναταλία Ρίζου, Τζένη Οικονόμου

Κατερίνα Μαντά, Μαρία Τσουκαλά, Τζένη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Τέγος, Ναταλία Ρίζου

Κατερίνα Μαντά, Μαρία Τσουκαλά, Μαργαρίτα Σφέτσα

Βίλμα Δονούπογλου, Παναγιώτης Χούμπαυλης, Μαριάννα Αγιοστρατίτη, Κωνσταντίνος Βάρσος, Νένα Μάγειρα

Χάρης Ντάβλας, Τόνια Σωτηροπούλου, Αλέξανδρος Κωτσιόπουλος, Μάξιμος Στεργίου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue