Στιγμές της ζωής παρουσιάστηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Νόστος & Άλγος» στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη

Εικόνες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους και τα ταξίδια τους, αποτυπώθηκαν με τον πιο δημιουργικό τρόπο από τη Τζένη Παγώνη και τη Νένα Μάγειρα, στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «ΝΟΣΤΟΣ & ΑΛΓΟΣ», την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη, στην πλατεία Κολωνακίου.

Οι δύο νέες καλλιτέχνιδες και παιδικές φίλες ένωσαν την αγάπη τους για τη φωτογραφία σε μια κοινή έκθεση με τίτλο «ΝΟΣΤΟΣ & ΑΛΓΟΣ», ένας τίτλος που περιγράφει ακριβώς αυτό που ένιωσαν τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η δουλειά τους και «έκλεισε» ένας κύκλος γεμάτος αναμνήσεις.

745689 scaled

Νένα Μάγειρα, Αντίνοος Αλμπάνης, Τζένη Παγώνη

Η Νένα Μάγειρα και η Τζένη Παγώνη παρουσίασαν φωτογραφίες από την τελευταία δεκαετία της ζωής τους, απαθανατίζοντας στιγμές από τα όνειρα, τις δυσκολίες τους, όσα τις ωρίμασαν σαν ανθρώπους και σαν καλλιτέχνες. Παράλληλα, φωτογράφισαν τις ζωές των αγαπημένων τους προσώπων και οτιδήποτε τις άγγιξε από τον κόσμο γύρω τους, δίνοντας στην κάθε εικόνα η καθεμιά τη δική της οπτική και προσέγγιση.

745686 scaled

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Φίλοι της τέχνης και λάτρεις της φωτογραφίας, δημοσιογράφοι καθώς και ένα δυναμικό νεανικό κοινό από τον επιχειρηματικό και κοινωνικό κόσμο της πόλης, τίμησαν με την παρουσία τους τις δύο καλλιτέχνιδες, Τζένη Παγώνη και Νένα Μάγειρα, θαυμάζοντας από κοντά τα έργα τους.

745691 scaled

Χάρης Ντάβλας, Λίλιαν Παγώνη

Οι καλεσμένοι φεύγοντας είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τόσο τα έργα της αρεσκείας τους, όσο και να αποκτήσουν το συλλεκτικό λεύκωμα «ΝΟΣΤΟΣ & ΑΛΓΟΣ», μέσα σε μια custom made tote bag.

745697 scaled

745712 scaled

Ναταλία Ρίζου, Τζένη Οικονόμου

745713 scaled

Κατερίνα Μαντά, Μαρία Τσουκαλά, Τζένη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Τέγος, Ναταλία Ρίζου

745710 scaled

Κατερίνα Μαντά, Μαρία Τσουκαλά, Μαργαρίτα Σφέτσα

745716 scaled

Βίλμα Δονούπογλου, Παναγιώτης Χούμπαυλης, Μαριάννα Αγιοστρατίτη, Κωνσταντίνος Βάρσος, Νένα Μάγειρα

745707 scaled

Χάρης Ντάβλας, Τόνια Σωτηροπούλου, Αλέξανδρος Κωτσιόπουλος, Μάξιμος Στεργίου

745726 scaled

745725 scaled

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue