Ο Εικαστικός Σπύρος Μπάνος Συμμετείχε Στην Έκθεση Still Alive Του The Project Gallery

Ο εικαστικός φωτογράφος Σπύρος Μπάνος συμμετείχε στην έκθεση Still Alive ανάμεσα σε 52 εικαστικούς καλλιτέχνες, με μια φωτογραφία που η τεχνική της παρέπεμπε σε έργο ζωγραφικής.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια για το έργο του καλλιτέχνη ήταν πολλά. Ένα εμβληματικό θέμα που διατρέχει την ιστορία της τέχνης: από τις γλυπτικές διακοσμήσεις των γοτθικών ναών και τις νεκρές φύσεις (vanitas) του 17ου αιώνα έως την καλυμμένη με διαμάντια νεκροκεφαλή του Damien Hirst.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της έκθεσης ήταν ο αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης όπου ξεχώρισε το έργο του Σπύρου Μπάνου και έβγαλαν μαζί, την καθιερωμένη φωτογραφία της επίσκεψης του.

Μαζί τους φωτογραφήθηκαν και οι επιμελητές της έκθεσης Αλέξανδρος Μαγκανιώτης και Γιάννης Μπόλης.

Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 19:00 – 23:30

Διάρκεια έκθεσης: 16-2-2019 έως 30-3-2019

Τρίτη – Παρασκευή 11:00 – 18:00

Σάββατο 12:00 – 16:00 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue