Στο καμαρίνι της Αλίκης

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες –προσφορά του φίλου Βασίλη, ειδικά για το nikosonline.gr –  συνεχίζονται.  Και σήμερα θα σας μεταφέρουμε  στο καμαρίνι της Αλίκης σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους.  Η πρώτη ενότητα είναι από το ’64-΄65, και η δεύτερη από το ΄74- ΄75. Όταν παντρεύτηκε με τον Δημήτρη και όταν χώρισε. Φωτογραφίες που τις χωρίζει μια δεκαετία.

 

1964-1965 Νιόπαντροι και αγαπημένοι στο έργο Colombe του Ζαν Ανούϊγ στο θέατρο Κεντρικόν.  Με το έργο αυτό ξεκίνησε η θεατρική συνεργασία του ζεύγους Αλίκης – Δημήτρη και σχεδόν 3 μήνες μετά την πρεμιέρα παντρεύτηκαν. Η παράσταση δεν πήγαινε καλά, παρ’ όλο που έξω από το θέατρο γινόταν χαλασμός από κόσμο……

 

Δείτε φωτογραφίες με την μαμά του Δημήτρη αλλά και με τον μικρό Γιαννάκη….nikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue