Τα street style του φθινοπώρου επιστρέφουν δυναμικά!

Τα fashion shows άνοιξαν τόσο για το κοινό όσο και για τους οίκους που περίμεναν πως και πως να επιστρέψουν στα φυσικά runway.

Μαζί με τα φυσικά fashion shows επέστρεψε δυναμικά και το street style. Όπως είδαμε φορέθηκαν τα νέα straples και μας έδωσαν και μια γεύση από τα νέα trends του φθινοπώρου τα οποία θα αγαπήσουμε και θα φορέσουμε περισσότερο.

Αρχικά τα κρόσια είναι ένα trend το οποίο βλέπουμε πολύ συχνά να έρχεται και να φεύγει. Η λεπτομέρεια αυτή δίνει κίνηση πάνω στα ρούχα μας και συνήθως το φθινόπωρο συναντάμε τα κρόσια σε φορέματα, μίντι φούστες αλλά και αξεσουάρ. Έτσι τα ρούχα γίνονται πιο εντυπωσιακά ακόμα κι αν συνδυάζονται με oversized ή menswear κομμάτια πάλι υπάρχει το θηλυκό στοιχείο πάνω τους. Μια χαρακτηριστική εμφάνιση είναι εκείνη της Bella Hadid η οποία επέλεξε ένα φόρεμα με κρόσια και ψηλές μπότες, η οποία εμφάνιση της εντυπωσίασε.

Ακόμα ένα διαχρονικό trend του street style για το φθινόπωρο είναι το δερμάτινο σακάκι. Οι φθινοπωρινές βραδιές χρειάζονται κάτι ελαφρύ και αυτό δεν είναι άλλο από το δερμάτινο τζάκετ πάνω από το φόρεμα μας ή το τοπ με την φούστα μας. Είναι κάτι που ταιριάζει με τα πάντα και μπορεί και το ίδιο να πάρει διάφορες μορφές είτε crop είτε oversized είτε vintage, ακόμα και μακρύ blazer δερμάτινο τζάκετ κάτι που είναι πολύ στην μόδα αυτή την περίοδο.

Κάτι που συναντάμε πολύ συχνά σε μαγιό, τσάντες, αξεσουάρ αλλά και ρούχα είναι το animal print το οποίο ταιριάζει σε κάθε είδος υφάσματος και δίνει μια ξεχωριστή εμφάνιση. Το ύφασμα του animal print δίνει δυναμική σε κάθε είδος ρούχου και μας δίνει μια έξτρα λεπτομέρεια στο σύνολο που επιλέγουμε να φορέσουμε όσο μονόχρωμο κι αν είναι, ένα animal print μπορεί να το απογειώσει.

Τέλος ένα ακόμα σύνολο που θα δούμε πολύ φέτος το φθινόπωρο είναι η oversized φόρμα. Την εβδομάδα του Παρισιού είδαμε πολλά μοντέλα να κυκλοφορούν με oversized παντελόνι φόρμας συνδυασμένο είτε με κορσέ είτε με πιο βραδινά τοπ. Τα συγκεκριμένα σύνολα έχουν την δυνατότητα να απογειώσουν το στυλ μας και να είμαστε άνετες αλλά και stylist στις εμφανίσεις μας έξω.

Ειρήνη Ρισσάκη

Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μόδα. Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω σε κάποιο οίκο μόδας, στο κομμάτι του marketing. Είμαι τελειομανής και μου αρέσουν οι αυθόρμητες αποφάσεις καθώς έτσι ζεις τις ωραιότερες περιπέτειες.  

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue