Διακόσμηση Και Style! (…To Be Continued!)

Ήρθε η ώρα να φτιάξεις το γραφείο σου, το σπίτι, το κατάστημά, το παιδικό δωμάτιο, κλπ …; Θέλεις να το φτιάξεις το ωραιότερο του κόσμου,…αλλά δεν είσαι εξοικειωμένη με τα στυλ διακόσμησης και πώς να τα ακολουθήσεις;;; Μην ανησυχείς αγαπημένη, …ήρθε η ώρα να τα μάθεις όλα εδώ! Λοιπόν, ξεκινάμε:

Μίνιμαλ

Δεν χρειάζεται να πω και πολλά, εδώ οι καθαρές επιφάνειες, τα γεωμετρικά σχήματα και η μονοχρωμία είναι τα κυρίαρχα συστατικά. Το κλειδί για αυτό το στυλ είναι η αφαίρεση, απόφυγε το πολλά αξεσουάρ και το πολύπλοκα μοτίβα.

Pop art

Φωτεινά χρώματα και έντονα σχέδια αποτελούν τη βάση για μια pop διακόσμηση. Έμπνευσέ σου από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως είναι ο Andy Warhol και δώσε στο χώρο σου νεανική και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Industrial

Τα υλικά που κυριαρχούν είναι σε ακατέργαστες και πρωτόγονες υφές, όπως είναι το εμφανές μπετόν, το μέταλλο και το φυσικό ξύλο. Στόχος είναι η αίσθηση εργοστασιακού, βιομηχανικού χώρου. Μεγάλα και ογκώδη έπιπλα, όπως και γυμνοί τοίχοι είναι στοιχείο που ενισχύει την αίσθηση αυτή.

Bohemian

Ότι πιο τρελό έχεις, χρησιμοποίησέ το!! Mix&match συνδυασμοί, καινούργια και παλιά αντικείμενα και πολύ χρώμα είναι η βάση της συγκεκριμένης τάσης. Είναι ίσως από τα λίγα στυλ που δεν χρειάζεται να φοβηθείς για το τι θα χρησιμοποιήσεις.

Νεοκλασικό

Συμμετρία και απλότητα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διακόσμησης. Στα χρώματα κυριαρχούν οι pastel αποχρώσεις, με έμφαση στο μπεζ, χωρίς να λείπουν οι νότες του ξύλου και του χρυσού φυσικά.

Vintage

Ήρθε η ώρα να συνδυάσεις τα κλασικά σου αντικείμενα με μοντέρνα στοιχεία. Χρησιμοποίησε τα παλιά έπιπλα ανανεώνοντας τα. Η αίσθηση του φθαρμένου και της επανάχρησης είναι ο βασικός σου στόχος.

Νόμιζες ότι ξεμπέρδεψες…; Όχι αγαπημένη, …έχει κι άλλο! Κάνε λίγο υπομονή και τις επόμενες μέρες θα διαβάσεις και το υπόλοιπο για να απογειώσεις στιλιστικά τους χώρους σου 😉 

Find out more about us here:

www.positivearchitects.gr

Follow us in social media:

FB: 

facebook katerina efhtimiou

facebook Positive-Architects 

Instagram: 

positive_architects

katerina_efthymiou

Llinkedin:

katerina-efthymiou

Κατερίνα Ευθυμίου Positive and Architects

Είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός και τα τελευταία χρόνια διατηρώ το αρχιτεκτονικό γραφείο «Positive+Architects» στην Αθήνα. Η αγάπη για την αρχιτεκτονική και το design με οδήγησε στις 5 τελικές υποψηφιότητες για το Διεθνές Βραβείο Ελληνίδας (Greek International Women Award), με το έργο «6 νέες κατοικίες με containers». Παράλληλα, η ενασχόληση με την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του «Servio», μιας καινοτόμου εφαρμογής για κινητά για το χώρο της εστίασης.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue