Το success story της ΚΥΑΝΑ συνεχίζεται με ένα νέο κατάστημα Your Cosmetics Στην Θεσσαλονίκη

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ YOUR COSMETICS ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Το success story της ΚΥΑΝΑ συνεχίζεται με ένα νέο κατάστημα Your Cosmetics στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο σας περιμένει να το εξερευνήσετε.

Στο νέο κατάστημα μπορείτε να βρείτε προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων καλλυντικών, είδη μακιγιάζ, επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών, καθώς και όλων των ειδών αξεσουάρ, για να κατακτήσετε την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας.

Ανακαλύψτε προϊόντα περισσότερων από 40 δημοφιλών εταιριών για την περιποίηση του σώματος, του προσώπου, των μαλλιών και των άκρων σας σε προσιτές τιμές.

Τα πακέτα προσφορών, τα gift sets και τα beauty tips των επαγγελματιών του Your Cosmetics, θα καταστήσουν το κατάστημα, τον αγαπημένο σας προορισμό ομορφιάς.

Γιατί Your Cosmetics σημαίνει γοητεία και περιποίηση! 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue