Το Πιο Ωραίο Summer Dinner Party Για Τη Γιορτή Της Όλγας Καραβερβέρη

Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον γεμάτο από αγάπη και χαμόγελα η αγαπημένη μας σχεδιάστρια μόδας Olga Karaververis γιόρτασε την ονομαστική της γιορτή, με ένα υπέροχο prive dinner party μόνο για φίλες, δίπλα στο κύμα. Στο μοναδικό χώρο του 40Forty Day Night Bar Restaurant του Γιάννη Μαρακάκη, στην Astir Beach, στο Λαιμό Βουλιαγμένης στήθηκε ένα ευφάνταστο setting για να υποδεχθεί η εορτάζουσα τις φίλες της.

Στην είσοδο του χώρου που είχε διαμορφωθεί ειδικά για το event είχε τοποθετηθεί ένα ανθοστολισμένο τραπέζι ευχών, όπου οι καλεσμένες έγραφαν σε ξύλινες καρδούλες τις ευχές τους για την Όλγα. Τα μεγάλα ξύλινα μοναστηριακά τραπέζια στρώθηκαν για να καθίσουν οι 50 κυρίες που είχαν προσκληθεί. Πάνω σε κάθε πιάτο υπήρχε, πάνω σε μπλε λινή πετσέτα, ένα λευκό κοράλι με το όνομα της καθεμίας από τις καλεσμένες και ένα μπρελόκ μακραμέ ως δώρο φιλοξενίας τους. Κατά μήκος των τραπεζιών είχαν τοποθετηθεί μεγάλα κοχύλια, ως αυτοσχέδια κασπό με ντάλιες, λυσίανθους, μπλε τριαντάφυλλα και panicum καθώς και δεκάδες κεράκια που φώτιζαν με το αδρό τους φως τον χώρο.

Την επιμέλεια της διακόσμησης και του εκλεκτικού μενού είχε αναλάβει η Ιωάννα Καραβερβέρη της JΚEvents. Την μουσική και τις υπέροχες γεύσεις επιμελήθηκε η ομάδα του 40Forty Day Night Bar Restaurant. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue