Συγκλονίζει ο άθλος της τυφλής αθλήτριας του επί κοντώ

Γιά τρία χρόνια η αθλήτρια του επί κοντώ, Σαρλότ Μπράουν κυνηγούσε ένα μετάλλιο για τη προσπάθειά της να υπερπηδήσει ένα εμπόδιο το οποίο δε βλέπει. Αλλά η επίμονη επικοντίστρια από το Τέξας των ΗΠΑ, τα κατάφερε ,κερδίζοντας την τρίτη θέση στο σχολικό πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας με περηφάνεια στο πόντιουμ μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο-συνοδό της, τον Vador.
 
Αν και τυφλή, δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να προσπαθεί να γίνει μια από τις καλύτερες αθλήτριες.«Επιτέλους τα κατάφερα», είπε η νεαρή λέγοντας και κάτι απόλυτα εμπνευσμένο: «Αν θα μπορούσα να στείλω ένα μήνυμα, δεν θα ήταν για το επί κοντώ ή για τον αθλητισμό. Είναι το να βρίσκεις κάτι που σε κάνει χαρούμενο, παρά τα όποια προβλήματα». 
Η αθλήτρια γεννήθηκε με κανονική όραση, αλλά όταν ήταν μόλις 16 εβδομάδων, άρχισε να παρουσιάζει καταρράκτη. Αν και προχώρησε σε επτά επεμβάσεις, η όρασή της χειροτέρεψε.
 
«Μου πήρε τρία χρόνια να ανέβω στο βάθρο των νικητών, και τελικά τα κατάφερα. Η ιστορία. δεν είναι για εμένα. Είναι για όλους εκείνους που παλεύουν για κάτι», συμπληρώνει.

8s1hrdbg

 

8s1hrdbg2

 

8s1hrdbg3

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue