Συμβαίνει τώρα: Ελπίδα ζωής για τον Ανδρέα Μπάρκουλη

πάρχουν ακόμα άνθρωποι τελικά που δεν έχουν χάσει την ανθρωπιά και το νόημα αυτής της ζωής δίνοντας ελπίδα σε κάποιους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη χωρίς να ζητούν τίποτα …  «Η ζωή κάθε ανθρώπου είναι χωρισμένη σε ηλικίες, καθεμιά από τις οποίες έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και ανάγκες.  Ο άνθρωπος που βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της ζωής του, χρειάζεται ειδική φροντίδα ώστε να συνεχίσει να απολαμβάνει τη ζωή και σε αυτή την φάση της ατομικής και προσωπικής του πορείας.
 
Σε αυτή τη στιγμή της ζωής βρίσκεται ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σύγχρονης εποχής, που μας έχει χαρίσει απλόχερα, αστεία, γέλια, και στιγμές φορτισμένες με έντονα συναισθήματα, εκείνες τις δεκαετίες που ξετύλιγε το υποκριτικό του ταλέντο στο θέατρο, στον κινηματογράφο, και στην τηλεόραση.  
 
Αρκετοί από εμάς έχουμε μεγαλώσει με τον ζεν πρεμιέ, τον πρωταγωνιστή, τον άνθρωπο, Ανδρέα Μπάρκουλη.
 
Σήμερα, ο Ανδρέας είναι ένας Μεγάλος Άνθρωπος, που χρειάζεται τη Μεγάλη Φροντίδα, την οποία απλόχερα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, αλλά με αγάπη, και ανθρωπιά, θα τού προσφέρουν ο Ιωάννης Τσουλουχάς, και η ομάδα των εργαζομένων στη Μονάδα Φροντίδας και Αποκατάστασης ηλικιωμένων Grand Care. 
 
Πηγή: bizznews

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue