Συμβουλές από τη Rosie Huntington – Whiteley πώς φοράμε τα αγαπημένα μας jeans!

Η Rosie Huntington – Whiteley δείχνει καλύτερα μέσα σε ένα τζιν παντελόνι από οποιονδήποτε άλλο, όμως έχει και τις ιδανικές αναλογίες γι΄αυτό και το τολμά. Εκτός του ότι το άκαμπτο τζιν αγκαλιάζει το ευθύ πόδι που πολλοί γνώστες της μόδας έχουν στραφεί προς αυτό κατά τους τελευταίους μήνες, το μοντέλο της Βρετανίας και πρέσβειρα του Paige δεν δύναται να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς τα εφαρμοστά τζινάκια της.
 
denim
 
 
«Ένα μαύρο εφαρμοστό τζιν θα πρέπει να είναι στο μέγιστο βαθμό «ευέλικτο», διαχρονικό και κολακευτικό για όλους», μας είπε . “Μου αρέσει που με ένα μαύρο τζιν παντελόνι μπορείς να είσαι ντυμένη πιο επίσημα ή πιο sportive, έξυπνα ή απλά. Το αγαπημένο μου από το Paige είναι το Hoxton in Black Shadow, σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή και πιο αδύνατη. Τείνω να αποστασιοποιηθώ από οτιδήποτε υπερβολικά στενόχωρο ή με πιτσιλωτή τάση και ακόμη και σε μια πιο χαλαρή εμφάνιση, θέλω ακόμα να αισθάνομαι ότι εκπέμπω θηλυκότητα… αλλά αυτά είναι μόνο προσωπική μου άποψη –  η καθεμιά μας είναι διαφορετική. Το denim είναι το βασικότερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας των περισσοτέρων ανθρώπων ανεξάρτητα από το προσωπικό τους στυλ και αυτό είναι που το κάνει τόσο διάσημο για να είναι τόσο ευέλικτο».
 
Έχοντας ήδη στραφεί προς τη σχεδίαση γυναικείων εσωρούχων για λογαριασμό της εταιρείας Marks & Spencer, που φέρουν και το όνομά της, αυτή την εποχή η Huntington-Whiteley έχει προσθέσει και την καλλιτεχνική διεύθυνση στο βιογραφικό της, βοηθώντας έτσι στην προώθηση της καμπάνιας για την collection άνοιξη/καλοκαίρι 2016, σε συνεργασία με τον Adams-Geller, ιδρυτή του Paige.
 
denim1
 
 
«Εμένα προσωπικά μου αρέσει να αναμειγνύομαι από κάθε άποψη σε φωτογραφίσεις και να έχω πρόσβαση σε αυτό όποτε μπορώ», μας είπε η Huntington – Whiteley. «Έχω 13 χρόνια εμπειρίας εργαζόμενη στον κλάδο αυτό, γι΄αυτό αισθάνομαι ότι συχνά έχω κάτι να προτείνω, που πηγαίνει πέρα από τα όρια που θέτουν, ως το πρόσωπο της φίρμας. Νομίζω ότι, αν μπορείς να εργαστείς με αυτό τον τρόπο και να είσαι συνεργάσιμος, το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ πιο ουσιαστικό και προσωπικό και κάνει την υποστήριξή μου για το brand πραγματικά αυθεντική. Μπορώ με ειλικρίνεια να πω ότι όλες οι φίρμες που έχω επιλέξει να συνεργαστώ έχουν προσωπική σημασία για μένα, με κάποιο τρόπο. Συνεργάζομαι με την Paige αρκετά χρόνια τώρα, οπότε υπάρχει ιστορία και μια αυθεντική εκτίμηση και αγάπη για τη συγκεκριμένη φίρμα».
 
Και φαίνεται ότι το συναίσθημα είναι αμοιβαίο: «Η Rosie και εγώ έχουμε μια καταπληκτική σχέση», πρόσθεσε ο Adams – Geller . «Εμείς απλώς φαίνεται να παίρνουμε ο ένας από τον άλλο. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργάζεσαι με κάποιον που αγαπά τη μόδα, κατανοεί την πλευρά των επιχειρηματιών και εξακολουθεί να γνωρίζει πώς να μην παίρνει τα πράγματα και πολύ στα σοβαρά. Είμαστε σαν αδερφές ψυχές που επαν-ενώθηκαν – εμφανιζόμαστε ακόμη και στις συνεδριάσεις με τα ίδια παπούτσια και τις ίδιες τσάντες! Η σχέση μας είναι φυσιολογική και οργανική. Είναι ένας τέλειος συνδυασμός».
 
denim2
 
 
Το πρώην μοντέλο Adams – Geller περιγράφει τη Huntington – Whiteley ως «κομψή, δροσερή και αβίαστη» και σημειώνει ότι είναι «τόσο έξυπνη όσο και όμορφη» – όλα τα απαραίτητα προσόντα για ένα κορίτσι του Paige. Η νέα καμπάνια διαθέτει επίσης τη συλλογή με τα πρώτα αξεσουάρ, παράλληλα με την αυξανόμενη ready-to-wear προσφορά καθώς το Paige προσπαθεί να διεισδύσει σε κάθε περιοχή της ντουλάπας σας. Όμως, τα jeans θα αποτελούν πάντα τη ραχοκοκαλιά της συλλογής και όταν πρόκειται για την έμπνευση, η Huntington – Whiteley έχει στο μυαλό της μερικά «κλειδιά» για τον τρόπο που πρέπει να τα φοράμε.
 
 denim4
«Ανέκαθεν αγαπούσα την Anita Pallenberg», μας είπε το μοντέλο. «Για μένα, ενσωματώνει απίστευτα το χρόνο στη rock ‘n’ roll κουλτούρα. Ήταν το απόλυτο It- κορίτσι και το στυλ της είναι ακόμα τόσο σχετικό που αναφέρεται μέχρι και σήμερα. Άλλοι που μου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτομαι διασημότητες φορώντας denim είναι οι  Jane Birkin και Serge Gainsbourg, ο Elvis , ο Steve McQueen , η Bridgette Bardot, η Farah Fawcett, Blondie, ο Jimi Hendrix, οι Rolling Stones, οι The Ramones, ο Paul Newman και η Cindy Crawford».
 
Eπιμέλεια Γιώτα Πετσιώτη
 
photos vogue
 
denim3
 
denim5
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue