Υποδεχτείτε Τις Νέες Ξανθές Αποχρώσεις Της Μόνιμης Βαφής Μαλλιών SYOSS OLEO Intense!

Χωρίς αμμωνία με έλαια για Έντονη Περιποίηση & Διάρκεια Χρώματος!

Ψάχνεις κι εσύ το τέλειο ξανθό που θα αναδείξει τη γοητεία και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου; Το SYOSS παρουσιάζει τις νέες αποχρώσεις της μόνιμης βαφής OLEO Intense, που εγγυώνται ένα ακαταμάχητο ξανθό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα προσφέρουν περιποίηση και μοναδικό χρώμα που διαρκεί.

Η μόνιμη βαφή Syoss Oleo Intense χωρίς αμμωνία είναι ήπια με τα μαλλιά σας και προσφέρει την τέλεια κάλυψη λευκών. Η φόρμουλα της βαφής περιέχει έλαια που βοηθάνε τα χρωστικά πικμέντα να διευσδύουν βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας για μέγιστη ένταση και διάρκεια χρώματος, ενώ παράλληλα η μαλακτική κρέμα περιέχει το περιποιητικό έλαιο Argan, γνωστό για τις ιδιότητες του να αφήνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και μεταξένια. H βαφή Syoss Oleo Intense προσφέρει εντατική περιποίηση μετά τη διάρκεια της βαφής για δυνατά μαλλιά που δείχνουν υγιή.

Παράλληλα με τις νέες αποχρώσεις, η βαφή Syoss Oleo Intense ανανεώνεται, αλλάζει εμφάνιση,σε πιο μοντέρνα και premium συσκευασία.

Syoss. Μαλλιά Όμορφα κάθε μέρα. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue