Τα Αμινοξέα & οι λιποδιαλύτες είναι σημαντικά στην καθημερινή γυμναστική δραστηριότητα

Η επαγγελματική άθληση και η καθημερινή γυμναστική δραστηριότητα για την επίτευξη κάποιου στόχου απαιτεί ένα σωστά δομημένο διατροφικό πρόγραμμα, το οποίο να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις και στην ενίσχυση της φυσικής κατάστασης του αθλητή.

Εκτός από την σωστή λήψη τροφής όμως, μερικές φορές η απόδοση δεν φτάνει να αγγίξει τα όρια της επιτυχίας. Έτσι, πολλοί καταφεύγουν σε διατροφικά συμπληρώματα, τα οποία εκτοξεύουν την απόδοση και επιφέρουν σημαντικά αποτελέσματα.

Για μία πετυχημένη σωματική διάπλαση τα ποσοστά είναι 30% προπόνηση και 70% διατροφή! 

Αμινοξέα για καλύτερη απόδοση

Όλοι μας έχουμε παρατηρήσει ότι μετά την άσκηση εμφανίζεται η κούραση, η οποία έχει την πηγή της στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Σύμφωνα με έρευνες αυτή η κούραση προέρχεται από κάποιες διαφοροποιήσεις στην συγκέντρωση των αμινοξέων. Για την ενίσχυση της απόδοσης των αθλητών και την βελτίωση της συμπεριφοράς τους τα αμινοξέα είναι μία ολοκληρωμένη λύση, όπου σε μερικές περιπτώσεις μπορούν να συνδυάζονται και με υδατάνθρακες.

 

Λιποδιαλύτες για αύξηση του μεταβολισμού σε αθλητές fitness

Μερικοί αθλούμενοι χρειάζεται να χάσουν βάρος και να αυξήσουν τον μεταβολισμό τους και την ενέργεια που δαπανούν. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπουν την σωστή απορρόφηση του λίπους, ενεργοποιώντας την διαδικασία της λιπόλυσης. Οι λιποδιαλύτες που χρησιμοποιούνται λοιπόν από αθλητές έχουν απώτερο σκοπό και την βελτιστοποίηση της απόδοσής τους. Είναι εμπλουτισμένα με φυτικές ουσίες που προκαλούν τον οργανισμό, ώστε να κάνει περισσότερες καύσεις. Επίσης, βοηθούν τον οργανισμό να μειώσει την πείνα που νιώθει και να αισθάνεται χορτάτος κατά την προπόνησή.

 

Πάντα πρέπει να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας ή κάποιον ειδικό!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue