Τα άστρα 19 ως 21 Σεπτεμβρίου 2014, με Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο: Όλα έρχονται στην ώρα τους!


19 Σεπ 2014

Τα άστρα το τριήμερο 19 ως 21 Σεπτεμβρίου 2014

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
Ναι, μπορείς να χαλαρώσεις, να βγεις, να ξεδώσεις, να κάνεις πράγματα που αγαπάς, να δεις τούς αγαπημένους σου φίλους, να περπατήσει ξυπόλητος στην άμμο, να γευτείς όλη εκείνη τη χαρά της ζωής, που μέσα στην καθημερινότητα την ξεχνάς ή τη χάνεις… Το τριήμερο αυτό σου προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες. Μπορείς να ξεφύγεις από τις συνηθισμένες σου δραστηριότητες και να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που θα τροφοδοτήσει εκ νέου και την ενέργειά σου και την ψυχολογία σου, και θα φορτίσει τις μπαταρίες σου με γενναίες δόσεις αισιοδοξίας και χαράς!
Σελήνη στον Λέοντα
Η Σελήνη, που περνά στο ζώδιο του Λέοντα από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, θα κινήσει τις εξελίξεις του τριημέρου, για να μας ανοίξει την πόρτα σε πράγματα ίσως όχι συνηθισμένα, ικανά ωστόσο να μας αλλάξουν τη διάθεση. Θα δημιουργήσει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα σε όλη τη διάρκεια των ημερών, με μια μικρή εξαίρεση στις βραδινές ώρες του Σαββάτου, που φαίνεται ότι οι τόνοι μπορεί πολύ εύκολα να ανεβούν και να υπάρξουν κάποιες σχετικές διαφωνίες ή εντάσεις. Ωστόσο, μέσα σε ένα γενικότερα αισιόδοξο κλίμα, είναι εύκολο να ξεπεραστούν!
Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο
Επίσης, θετικό το χρώμα δίνει και η κυρίαρχη όψη του εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια μεγαλύτερη συναισθηματική ηρεμία, που θα μας επιτρέψει αφενός να σκεφτούμε με μία μεγαλύτερη ψυχραιμία όλα τα θέματα που μπορεί να μας έχουν απασχολήσει, και αφετέρου να τακτοποιήσουμε πιθανές εκκρεμότητες, που υπάρχουν και που χρειάζονται εκείνο το τακτικό τους ξεκαθάρισμα.
 
Παράλληλα, φέρνει μια μεγαλύτερη αρμονία στις διαπροσωπικές σχέσεις και σου δίνει τη δυνατότητα να ”λύσεις” ή να αποκαταστήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις και διαφωνίες μπορεί να σε απομάκρυναν από τα πρόσωπα που αγαπάς. Άλλωστε, ο χρόνος είναι πάντα αυτός που βοηθά και στο να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να μετρήσεις την δική σου συμμετοχή στο όποιο λάθος…
 
Δεν αποκλείεται επίσης, να ευνοήσει και θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου ζητήματα. Ενδεχομένως, σε κάποιες περιπτώσεις να σου βρει και λύσεις, οι οποίες θα εξυπηρετήσουν ή θα διευκολύνουν τους σκοπούς σου.
 
Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθείς, Ταύροι και Καρκίνοι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις ημέρες που διανύουμε μπορεί να έχετε τη δυνατότητα σταθεροποίησης μιας προσπάθειάς σας ή ακόμα και νέες προτάσεις και συνεργασίες, οι οποίες μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, ωστόσο όμως έχουν και πολύ καλές προοπτικές. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Πηγή: myastro

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue