Τα άστρα 6 ως 8 Φεβρουαρίου 2015: Ήλιος σε αντίθεση με Δία και Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα: Προσοχή στις υπερβολές…ιδιαίτερα τις συναισθηματικές!

Οι ενέργειες του τριημέρου μας κλείνουν πονηρά το μάτι και μας προσκαλούν στην πιο ανάλαφρη πλευρά της ζωής, αυτή που έχουμε ανάγκη να ζήσουμε, να χαρούμε και να τροφοδοτήσουμε την ψυχολογία μας με γενναίες δόσεις χαράς, αισιοδοξίας, άλλα και έρωτα…
Ήλιος σε αντίθεση με Δία
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία την Παρασκευή, οδηγεί σε παρορμητικές αντιδράσεις και μια τάση ανεξαρτητοποίησης, που ενδεχομένως θα προκαλέσει απόλυτες, δογματικές συμπεριφορές, που οφείλονται περισσότερο στο ένστικτο και στην ανάγκη να ζήσουν, να δράσουν όπως εκείνες επιλέγουν!
 
Υπάρχει έντονη ανάγκη να τροφοδοτήσουμε την ψυχολογία μας με οτιδήποτε μας ευχαριστεί και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με μια διάθεση ανεμελιάς, αλλά και επιπολαιότητας ή ανευθυνότητας απέναντι σε καταστάσεις ή πρόσωπα, τα οποία μπορεί να έχουν ανάγκη την παρουσία και την στήριξη μας!
 
Επίσης, μια τάση σπατάλης διέπει το κλίμα των ημερών και είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε σε έναν ξέφρενο καταναλωτισμό, που θα μας οδηγήσει σε αγορές όχι απαραίτητα χρήσιμες, που όμως ικανοποιούν την συναισθηματική μας πλευρά και δημιουργούν εκείνη την ευχαρίστηση του δίνει το περιττό!
 
Αλλά και ο λόγος μπορεί να αποκτήσει μια υπερβολή. Γίνεται πιο έντονος, μπορεί να ειπωθούν λόγια, που να μην είναι απόλυτα ειλικρινή, αλλά λέγονται απλά για να δώσουν μια μεγαλύτερη έμφαση σε ό,τι θέλουν να εκφράσουν! Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό τις ημέρες αυτές να κινηθούμε σε χαμηλούς τόνους, με σεμνότητα και ωριμότητα… Να διαχειριστούμε ό,τι λέγεται κρατώντας αποστάσεις, μέχρι τουλάχιστον να διαπιστώσουμε την ποιότητα και την πρόθεση όλων αυτών που διαδραματίζονται γύρω μας!
 
Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται προσοχή γιατί οι ημέρες αυτές μπορεί να κρύβουν παγίδες, οι οποίες δεν είναι εύκολα αντιληπτές, καθώς η διάθεσή μας είναι τέτοια, που επιτρέπει να παρασυρθούμε απ’ οτιδήποτε μπορεί να τροφοδοτεί την ψυχολογία μας με ευχάριστα χρώματα… Ωστόσο, θα έχουμε τη δυνατότητα μιας πιο ξένοιαστης και χαλαρής καθημερινότητας, απ’ όπου μπορούμε να αντλήσουμε χαρά και αισιοδοξία.
Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα
 
Παράλληλα, την ημέρα της Κυριακής έχουμε άλλη μια όψη, η οποία δημιουργεί έναν έντονο συναισθηματικό αναβρασμό: το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα!
 
Μια Αφροδίτη πανίσχυρη στο ζώδιο των Ιχθύων, εγείρει έντονα θέματα στη συναισθηματική μας ζωή. Γι’ αυτό και το αποτέλεσμα των εξελίξεων στις ημέρες που ακολουθούν, εξαρτάται και το πώς θα διαχειριστούμε τα θέματα που προκύπτουν τώρα. Οφείλουμε να μείνουμε εστιασμένοι στον εαυτό μας, στις ανάγκες μας, τις επιθυμίες μας και να μην παρασυρθούμε από το συναίσθημα και το πάθος, που έτσι κι αλλιώς θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν!
 
Η ερωτική ζωή περνά από έντονες ταλαντεύσεις. Η ανάγκη να μοιραστούμε, να ζήσουμε έντονα και να παρασυρθούμε από την ερωτική διάθεση που πλανιέται στην ατμόσφαιρα, είναι το κύριο γνώρισμα των ημερών. Το συναίσθημα, τα πάθη και οι ερωτικές διεκδικήσεις φουντώνουν, ενώ έρχονται πιο κοντά τα πρόσωπα εκείνα, που κάτι έχουν να μοιραστούν και να ανταλλάξουν! Προκύπτουν νέες γνωριμίες, νέα ερωτικά σκιρτήματα, τα οποία θα γεννήσουν καινούργιες σχέσεις, με ιδιαίτερη ένταση και δυναμική!
 
Ιχθείς, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, οι ημέρες μπορεί να κρύβουν σημαντικές εξελίξεις στα θέματα της συναισθηματικής σας ζωής. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε ένα πρόσωπο, που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει πιο δυνατά…Μάθε ποιο πρόσωπο σε πλησιάζει στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue