Τα άστρα για το τριήμερο 12 ως 14 Σεπτεμβρίου 2014 με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ουρανό και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Ο έρωτας ζητά να εκφραστεί ελεύθερα! 
Οι όψεις του τριημέρου που ακολουθούν είναι  αρκετά περίπλοκες,  με γεγονότα απρόσμενα, γεγονότα  που πυροδοτούν σημαντικές εξελίξεις, ενώ το συναίσθημα μας τονίζεται και αναζητά διέξοδο έκφρασης ακόμη και με εκρηκτική συμπεριφορά..
 
Ερμής σε αντίθεση με Ουρανό
 
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό, που κορυφώνεται την ημέρα του Σάββατου, φέρνει μια ανησυχία, σου δημιουργεί εκείνη την ψυχική ένταση που σε κάνει να μην μπορείς να ησυχάσεις πουθενά και να αναζητάς συνεχώς κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό, κάτι που θα διεγείρει τις αισθήσεις σου και το μυαλό σου! Αυτή η ένταση μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με οτιδήποτε λειτουργεί καταπιεστικά στην ψυχή σου, μια και η διάθεση για ελευθερία είναι αυτή, που θα σε οδηγήσει να κάνεις αυτό ακριβώς που ζητάει η καρδιά σου…
 
★  Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.
 
Ίσως τώρα να ανατρέψεις σχέδια, προγράμματα, ρυθμούς, και να ακολουθήσεις την επιθυμία σου… Και βεβαίως, είναι πολύ πιθανό και οι άλλοι να λειτουργήσουν με αντίστοιχο τρόπο, μια και το κλίμα έχει τέτοιου είδους ανατροπές! Παράλληλα, επειδή αυτά τα πράγματα δεν έρχονται ποτέ μόνα τους, υπάρχουν και αντιδράσεις… Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις, διαφωνίες, ακόμα και ρήξεις, είναι όμως πολύ πιθανό επίσης να υπάρξουν και νέες γνωριμίες, που θα δημιουργήσουν ερωτική διάθεση από μια και μόνο ματιά…
 
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ερμή-Ουρανού
 
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αφεθείτε στη ροή που έχουν οι εξελίξεις, γιατί ό,τι και να κάνετε, δεν μπορείτε να αλλάξετε τον προγραμματισμό που έχουν οι πλανήτες για εσάς… Μπορεί να φέρουν αρκετές ανατροπές στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή, που θα δημιουργήσουν το ερέθισμα για κάτι καινούργιο, για κάτι διαφορετικό, κάτι που θα σας δώσει τη δυνατότητα της εξέλιξης… Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά!
 
 
Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα
 
Για τον έρωτα μιλάει και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής! Και μάλιστα, για εκείνον τον έρωτα, τον πολύ βαθύ, που γεννά συναισθήματα, που από τη μια δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, από την άλλη όμως τροφοδοτούν την ύπαρξη, το μυαλό σου, την ψυχή σου! Έρχεται να σε φέρει μπροστά σε εξελίξεις, ίσως και ανανεώνοντας ένα σκηνικό με πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά παράλληλα δίνει τη δυνατότητα και για νέες γνωριμίες, αυτές που όταν δύο πρόσωπα συναντηθούν, ξέρουν αυτόματα πως ο ένας είναι εκεί για τον άλλον… Άλλωστε, μια σχέση που δημιουργείται με Αφροδίτη-Πλούτωνα, μόνο τυχαία δεν είναι!
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα
 
Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί  του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ή όσοι έχετε στον γενέθλιο χάρτη  σας σε όψη την Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, ετοιμαστείτε για εμπειρίες που σαφώς δεν ζει κανείς κάθε μέρα… και είναι ικανές να δώσουν χρώμα σε ολόκληρη την περίοδο ή τη χρονιά!
 
Πηγή: astrologos

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue