Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Τι θα συμβεί μετά την έκλειψη;

Μετά την ένταση που δημιούργησε η Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, σειρά έχει τώρα ένα διάλειμμα. Η Σελήνη τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, περνά στο ζώδιο του Ταύρου, χαμηλώνοντας τους τόνους, τους ρυθμούς και τις διαθέσεις, που περνούν σε μια φάση χαλάρωσης, επιθυμώντας να τα αφήσει όλα πίσω και να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα.
 
Βεβαίως, τα γεγονότα ακολουθούν τη δική τους ροή, μια και η επίδραση τόσο των όψεων όσο και της έκλειψης είναι σε πλήρη κορύφωση. Όμως, από την άλλη μεριά και η ανάγκη να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, τις προσωπικές μας ανάγκες και επιθυμίες, στρέφει τους περισσότερους από εμάς σε περιβάλλοντα και πρόσωπα, απ’ όπου μπορούμε να αντλήσουμε γενναίες δόσεις χαράς, συναισθήματος, αλλά και καλοπέρασης!
Σελήνη σε αντίθεση με Ερμή και ένταση στην ατμόσφαιρα
 
Στις 4:08 το μεσημέρι, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή πολύ πιθανόν να δημιουργήσει μία ένταση στην ατμόσφαιρα, η οποία προέρχεται από συναισθήματα που δεν μπορούν να εκφραστούν. Πολύ πιθανόν να θέλουμε να βγάλουμε πράγματα προς τα έξω και να μην μπορούμε. Αυτό θα λειτουργήσει σαν μπούμερανγκ στις σχέσεις ή τις συνεργασίες μας, δημιουργώντας μια δυσκολία στην επικοινωνία, καθώς και μία τάση κριτικής, η οποία ομολογουμένως δεν προάγει ούτε τις συζητήσεις ούτε και τις σχέσεις. Το στρες, το άγχος, η όποια αγωνία δημιουργείται το διάστημα αυτό, μπορούν να μπλοκάρουν τη λειτουργία του μυαλού και να μην το βοηθούν να δει ξεκάθαρα τι γίνεται γύρω του, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε σπασμωδικές συμπεριφορές και λανθασμένες κινήσεις ή επιλογές.
Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
 
Στις 11:30 το βράδυ, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγουμε με όποιο τρόπο μπορούμε από την πραγματικότητα που μας έχει πιέσει, και να καταφύγουμε σε εκείνον τον ονειρικό κόσμο, που λειτουργεί σαν καταφύγιο στα δύσκολα. Εκεί όπου όλα είναι πιθανά και κάθε επιθυμία μας εκπληρώνεται! Έτσι που το παραμύθι έχει πάντα happy end!
Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Ταύρο
 
Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, είστε εσείς που εισπράττετε την εύνοια αυτής της πολύ όμορφης Σελήνης και νοιώθετε τη διάθεσή σας να βελτιώνεται, ενώ μαζί με αυτήν βελτιώνονται και οι σχέσεις σας! Παράλληλα, υπάρχει μια γενικότερη ανάταση στο περιβάλλον που κινείστε το διήμερο που ακολουθεί, που θα διευκολύνει αισθητά και τα θέματά σας! Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.
 
Πηγή: myastro

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue