Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με ανάδρομο Ερμή. Μέρες… επανεξέτασης!

Τα άστρα την Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014, με τον Ήλιο σε σύνοδο με ανάδρομο Ερμή
 
Θυμήσου όλα τα γεγονότα που ήρθαν στη ζωή σου ή σε προβλημάτισαν τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου… Αφορούσαν τις σχέσεις σου; Την επαγγελματική σου ζωή; Το σύντροφό σου; Τους φίλους σου;
 
Όποιος τομέας της ζωής σου και αν ενεργοποιήθηκε τις ημέρες εκείνες, τα ζητήματα που ήρθαν στο προσκήνιο τότε, επανεμφανίζονται σήμερα. Σου δίνεται η δυνατότητα να τα επανεξετάσεις και να τα δεις με μια ευρύτερη οπτική, που θα σε βοηθήσει να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις!
 
Αυτόν τον σκοπό άλλωστε έχει και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή! Αφορά εκείνες τις δεύτερες ευκαιρίες που έχουμε, για να βελτιώσουμε οτιδήποτε δεν χειριστήκαμε καλά ή οτιδήποτε ήρθε στη ζωή μας και δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε ή να το ολοκληρώσουμε σωστά! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή κορυφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού, κάτι που αυτόματα παραπέμπει σε σχέσεις και σε συνεργασίες, οι οποίες πέρασαν ή περνούν ακόμα δυσκολίες, έλλειψη επικοινωνίας, ψυχρότητα μεταξύ των ατόμων, απομάκρυνση… Οι ημέρες αυτές είναι οι πλέον κατάλληλες για να μπορέσουμε να μιλήσουμε από καρδιάς, με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα, δεδομένου ότι πάντα ο διάλογος προάγει και εμάς και τις σχέσεις μας!
 
Γενικότερα, οι μέρες αυτές έχουν έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας, των συζητήσεων, των επαφών, των διαπραγματεύσεων, των μετακινήσεων, των αισιόδοξων ειδήσεων. Και όλα αυτά, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, το οποίο προσφέρεται για πάσης φύσεως ανταλλαγές ιδεών, απόψεων, συναισθημάτων… Όλα λειτουργούν αρμονικά, βοηθώντας στην τήρηση των ισορροπιών!
 
Θα έχουμε την ευκαιρία να αναθερμάνουμε σχέσεις, από τις οποίες για κάποιο λόγο είχαμε απομακρυνθεί, αλλά παράλληλα να μεθοδεύσουμε και τα σχέδιά μας, να τα οργανώσουμε και να τα επικοινωνήσουμε με τα κατάλληλα πρόσωπα, προκειμένου να τα προωθήσουμε!
Ποια ζώδια ευνοούνται από την σύνοδο Ήλιου-Ερμή
 
Ζυγοί, Δίδυμοι, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις ημέρες αυτές έχετε τη δυνατότητα της αποκατάστασης των όποιων θεμάτων δεν έχουν ολοκληρωθεί έτσι όπως τα είχατε σκεφτεί… Γιατί πάντα η δεύτερη ευκαιρία είναι η καλύτερη! Εσένα τι θα σου φέρει αυτή η δεύτερη ευκαιρία; Κάλεσε τώρα στο 14788 να στο αποκαλύψουν οι αστρολόγοι του Myastro ή στείλε με sms την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms!
Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Πηγή: myastro

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue