Τα Δυνατά Κορίτσια είναι εδώ για να ταράξουν τα πράγματα!


14 Αυγ 2020

Ποιος έχει τη δύναμη; Τα Δυνατά Κορίτσια! Η Blossom, η Bubbles, η Buttercup και η Bliss έρχονται αυτόν τον χειμώνα σε μία νέα κολεξιόν της Bershka φτιαγμένη από ζάχαρη, μπαχαρικά και πολλά γλυκά (ίσως και λίγο Χημικό Χ). 

Οι πιο σκληρές ηρωίδες της Townsville έγιναν παγκόσμια φαινόμενα μετά την πρεμιέρα τους το 1998. Αφού επέστρεψαν και πάλι το 2016, σήμερα πρωταγωνιστούν σε μία ολόκληρη κολεξιόν με υπέροχα, δυνατά χρώματα καραμέλας αντιπροσωπεύοντας κάθε ένα από τα κορίτσια: πράσινο, ροζ, γαλάζιο και λιλά.

Η Bershka προσκάλεσε τα αστέρια του Skam España να φορέσουν τα ρούχα της κολεξιόν: Hajar Brown (@ hajarbrown) Celia Monedero (@celiamonedero) Alba Planas (@albaplanas_) και Irene Ferreiro (@irene.ferreiro). Τις βλέπουμε σε ένα oversized φόρεμα τύπου t-shirt με στάμπα, ένα tie-dye μπλουζάκι, ένα φόρεμα με σούρα στην πλάτη και απίστευτα απαλά φούτερ με χαρακτηριστικά κεντήματα. Το στιλ της κολεξιόν είναι casual με αθλητικές επιρροές και περιλαμβάνει ένα ξεβαμμένο τζιν σορτσάκι και τρία ακόμα μπλουζάκια. Τώρα πιο πολύ από ποτέ είναι ώρα να λάμψεις όταν μάχεσαι το κακό!

Δείτε όλη τη συλλογή ΕΔΩ.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue