Τα do’s don’ts της επιστροφής στην πόλη.

Οι διακοπές τελείωσαν,εμείς επιστρέψαμε στις πόλεις μας με τις αναμνήσεις του καλοκαιριού να μας κρατάνε συντροφιά. 

Η επόμενη ερώτηση είναι η εξής: “τι λέει τώρα το πρόγραμμα;”
Τώρα λοιπόν υπάρχουν τα έξης πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο πρόγραμμα για πλήρη αποκατάσταση 
των “ζημιών” των διακοπών.
 
Μαλλιά
Έχουν ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και τη θάλασσα και είναι ξηρά και αφυδατωμένα.
Το πρώτο ραντεβού που κλείνουμε είναι αυτό με τον κομμωτή μας.
Καθαρίζουμε τις άκρες αν δεν θέλουμε να πειράξουμε το μήκος αλλιώς παίρνουμε μια βαθιά ανάσα και κάνουμε μια ριζική αλλαγή αφού το έχουμε συζητήσει πρώτα με τον κομμωτή μας.
Επίσης δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ενυδάτωση απλώνοντας τακτικά μάσκες και ειδικές θεραπείες για τα μαλλιά.
 
Δέρμα
Όσο κάτσαμε στον ήλιο κάτσαμε. Κεφάλια μέσα λοιπόν .Τώρα φροντίζουμε ιδιαίτερα σώμα και πρόσωπο με εντατική θεραπεία ενυδάτωσης αλλά και peeling. Δεν κάνουμε υπερβολές με την απολέπιση γιατί έτσι θα ξεφλουδίσουμε και φύγει το μαύρισμα πιο γρήγορα.
 
Διατροφή
Σίγουρα όλες ενδώσαμε σε ένα κοκτέηλ παραπάνω, ένα παγωτό παραπάνω,ένα σουβλάκι παραπάνω και γενικά δεν ήμασταν με τη ζυγαριά στις διακοπές και ίσως να βάλαμε κανένα κιλάκι παραπάνω.
Ξεκινάμε τώρα ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής,πλούσια σε φρούτα και λαχανικά,παίρνοντας μερικά ρεπό από το αλκοόλ και τις λιχουδιές.
 
Νύχια
Ξέρω αυτό δεν θα σας αρέσει αλλά καλό θα ήταν να αφήσουμε λίγο τα νύχια μας( δέκα ημέρες) χωρίς βερνίκι, να αναπνεύσουν και να “ξεκουραστούν”. Μπορείτε να απλώνετε ένα θεραπευτικό λάδι προκειμένου να ενυδατωθούν.
 
Γράφει η  Μαρία Καραγιώργου
 
Y.Γ. Βρήκαμε τον πιο εύκολο και γρήγορο χάρτη ομορφιάς για να βρεις γρήγορα και εύκολα πιο κατάστημα υπάρχει δίπλα στο σπίτι σου. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue