Τα dos και don’ts της επιστροφής σας στην πόλη


Οι διακοπές τελείωσαν, εσείς επιστρέψατε στις πόλεις σας με τις αναμνήσεις του καλοκαιριού να σας κρατάνε συντροφιά. Η επόμενη ερώτηση είναι η εξής: «τι λέει τώρα το πρόγραμμα;»

Τώρα λοιπόν υπάρχουν τα έξης πράγματα που πρέπει να βάλετε στο πρόγραμμα για πλήρη αποκατάσταση
των «ζημιών» των διακοπών.

Μαλλιά
Έχουν ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και τη θάλασσα και είναι ξηρά και αφυδατωμένα.Το πρώτο ραντεβού που κλείνετε είναι αυτό με τον κομμωτή σας. Καθαρίζετε τις άκρες, αν δεν θέλετε να πειράξετε το μήκος αλλιώς παίρνετε μια βαθιά ανάσα και κάνετε μια ριζική αλλαγή αφού το έχετε συζητήσει πρώτα με τον κομμωτή σας. Επίσης δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στην ενυδάτωση απλώνοντας τακτικά μάσκες και ειδικές θεραπείες για τα μαλλιά.

Δέρμα
Όσο κάτσατε στον ήλιο κάτσατε. Κεφάλια μέσα λοιπόν .Τώρα φροντίζετε ιδιαίτερα σώμα και πρόσωπο με εντατική θεραπεία ενυδάτωσης αλλά και peeling. Δεν κάνετε υπερβολές με την απολέπιση, γιατί έτσι θα ξεφλουδίσετε και θα φύγει το μαύρισμα πιο γρήγορα.

Διατροφή
Σίγουρα όλες ενδώσατε σε ένα κοκτέηλ παραπάνω, ένα παγωτό παραπάνω, ένα σουβλάκι παραπάνω και γενικά δεν ήσασταν με τη ζυγαριά στις διακοπές και ίσως να βάλατε κανένα κιλάκι. Ξεκινάτε τώρα ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, παίρνοντας μερικά ρεπό από το αλκοόλ και τις λιχουδιές.

Νύχια
Ξέρω αυτό δεν θα σας αρέσει αλλά καλό θα ήταν να αφήσετε λίγο τα νύχια σας (δέκα ημέρες) χωρίς βερνίκι, να αναπνεύσουν και να «ξεκουραστούν». Μπορείτε να απλώνετε ένα θεραπευτικό λάδι προκειμένου να ενυδατωθούν.

Καλή επάνοδο και καλό μας Σεπτέμβρη

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue