Τα γυαλιά ηλίου “Jem”: Αστραφτερή εμφάνιση!


27 Ιούν 2017

ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «JEM»: ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Αυτή η στρογγυλή φόρμα είναι αποτέλεσμα κορυφαίας καινοτομίας και κατασκευαστικής αρτιότητας. Ένας μεταλλικός σκελετός, τονισμένος από κρύσταλλα Swarovski κάθετης κοπής τα οποία ενσωματώθηκαν μέσα σε διαφανείς στρώσεις Optyl, δημιουργούν ένα κομψό και σύγχρονο τρισδιάστατο εφέ.

Το μοντέλο αυτό κυκλοφορεί σε γαλακτερό γκρι με γκρι καθρεπτέ φακούς, διάφανο χρυσό με σκούρους φακούς και διάφανο μαυρισμένο ασημί με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «MONTIE»: ΥΦΑΣΜΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Το ύφασμα κρυστάλλων έχει γίνει συνώνυμο της χαρακτηριστικής υπογραφής της συλλογής γυαλιών Jimmy Choo. Τα γυαλιά MONTIE αποτελούν μια καινοτόμο επαναπροσέγγιση αυτού του υλικού, το οποίο έχει ενσωματωθεί ανάμεσα από στρώσεις ασετάτ σε ένα κομψό αποτέλεσμα. Η μεταλλική διπλή γέφυρα και οι εξαιρετικά επίπεδοι στρογγυλοί φακού ενισχύουν την σύγχρονη αίσθηση που αποπνέει αυτό το μοντέλο.

Η χρωματική παλέτα συνδυάζει διακριτικές αποχρώσεις: γαλακτερό καφέ με καφέ φακούς, γαλακτερό διάφανο με ροζ φακούς, δαμασκηνί με ανοικτούς γκρι φακούς, σκούρο γκρι με καφέ ή πράσινους φακούς, γαλακτερό γκρι με γκρι φακούς.

JIMMY CHOO-MONTIES_189V9_02.jpg

Hσυλλογή γυαλιών JIMMYCHOO παράγεται και διανέμεται από το SafiloGroup.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue