Τα κοστούμια του Τάκη Γιαννέτου στα Emmy International Awards με το 1ο βραβείο για το Tehran στην κατηγορία “Best Drama Series”.

Ο δικός μας Τάκης Γιαννέτος είναι ο άνθρωπος που σχεδιάζει τα κοστούμια των πρωταγωνιστών της ισραηλινής σειράς Tehran, που προβάλλεται στο Apple TV και απέσπασε το 1ο βραβείο στα Emmy International Awards 2021.

2

Αυτή η επιτυχία είναι η δεύτερη στη σειρά για τον Τάκη Γιαννέτο αμέσως μετά τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ Βενετίας 2019 και το βραβείο του Κώστα Γαβρά με την ταινία Adults in the room. Τον Τάκη Γιαννέτο εμπιστεύτηκε και ο ισραηλινός σκηνοθέτης της σειράς Daniel Syrkin για την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί, ο οποίος με μια συγκινητική ανάρτηση τη στιγμή της βράβευσης ευχαρίστησε προσωπικά το διάσημο σχεδιαστή.

4

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάκης Γιαννέτος υπογράφει και το κοστούμι της πρωταγωνίστριας Niv Sultan ενώ πρόσφατα ο Χολυγουντιανός σταρ του Iron Man και του Homeland, και πρωταγωνιστής στη σειρά, Shaun Toub, περπάτησε ως guest star στο fashion show του Τάκη Γιαννέτου στο Ζάππειο και έκλεψε τις εντυπώσεις!

5

Τέλος, η παραγωγή βρίσκεται στην Αθήνα για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν, στην οποία πρωταγωνιστεί και η Glenn Close, την οποία και ανυπομονούμε να απολαύσουμε προσεχώς!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue