Τα Νέα Στοιχεία Για Το Θάνατο Της Whitney Houston Σοκάρουν!

Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της τραγουδίστριας, που αποκαλύπτει η Daily Mirror, επικαλούμενη στοιχεία από τη νεκροψία, σοκάρουν…

H Whitney υπήρξε μια από τις διασημότερες και πιο ταλαντούχες σύγχρονες τραγουδίστριες, αλλά στις 11 Φερβοιυαρίου 2012 βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα του ξενοδοχείου της μετά από χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη στοιχεία της νεκροψίας που δημοσιεύθηκαν, η Whitney Houston βρέθηκε στην μπανιέρα σε αφύσικα υψηλές θερμοκρασίες -κάποιοι μιλούν για 66 βαθμούς Κελσίου!- κομμάτια από το δέρμα της είχαν βγει, εξαιτίας των εγκαυμάτων που είχε στην πλάτη και στα πόδια.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρεται πως δεν είχε δόντια καθώς είχαν πέσει μετά τη χρήση ηρωίνης και κοκαΐνης και φορούσε προσθετικά, ενώ στο χέρι της υπήρχε σημάδι από τη βελόνα, στο στήθος της ουλές από τα εμφυτεύματα που είχε βάλει, τα φρύδια της ήταν απειροελάχιστα, ενώ φορούσε και περούκα.

Είναι σίγουρο τόσο λυπηρό να βρίσκονται τέτοια στοιχεία για μία γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή μας μέσα από τη μουσική της δημιουργία.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue