Τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας Επενδύουν Στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας ανακοινώσανε την νέα καινοτόμα προσωποποιημένη ΚΑΡΤΑ BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ προς τους πελάτες σε εκδήλωση που οργάνωσε για τους προμηθευτές τους, που θα ισχύει από τα μέσα Δεκεμβρίου 2019 σε όλα τα καταστήματα πανελλαδικά.

Ο κος Πουρσανίδης στην ομιλία του στην εκδήλωση ανέφερε ότι τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας είναι η πρώτη αλυσίδα που θα εντάξει πρόγραμμα AI Loyalty στην Ελλάδα μέσα από την καινοτομία της ΚΑΡΤΑΣ BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ που στηρίζεται στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Για πρώτη φορά στο λιανικό εμπόριο, οι καταναλωτές θα έχουν τις προσωπικές τους εκπτώσεις, οι οποίες θα μπορούν να είναι μοναδικές και ξεχωριστές για τον κάθε ένα. Μία πρωτοβουλία, η οποία εκτός από την καινοτομία, συνδυάζει το προφίλ των πελατών του Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, με τις ξεχωριστές ανάγκες που έχει ο κάθε καταναλωτής του και τους τις προσφέρει. Οι συγκεκριμένες προσφορές βρίσκονται στην κατηγορία «οι δικές μου προσφορές» και θα εμφανίζονται προσωπικές (επιλεγμένες με χρήση τεχνητής νοημοσύνης) από όλες τις κατηγορίες προσφορών ( Χρυσές Τιμές, Προσφορές Κάρτας, Τηλεοπτικά κ.λπ ).

Μία επιπλέον καινοτομία της κάρτας βρίσκεται στην μπάρα με τον τίτλο: τα κέρδη μου από τον Γαλαξία. Για πρώτη φορά οι καταναλωτές, μέσα από το προσωπικό τους προφίλ θα μπορούν να δουν ουσιαστικά τα ποσά που έχουν κερδίσει από τις εκπτώσεις και τις προσφορές στον Γαλαξία. Στη μπάρα θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές τιμές, τα χρήματα που κερδίζουν ανά εβδομάδα, ανά μήνα και ανά έτος, δίνοντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να μετράει το κέρδος του.

Με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης θα παρουσιάζεται επίσης, το ποσοστό για κάθε προϊόν που ταιριάζει στον κάθε καταναλωτή, ενώ για πρώτη φορά η αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας θα παρέχει στους καταναλωτές συνέργειες με μη ανταγωνιστικές αλυσίδες και εταιρίες.

Την ΚΑΡΤΑ BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ οι πελάτες θα μπορούν να την παραλάβουν ενεργοποιημένη και έτοιμη για άμεση χρήση και συλλογή πόντων σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή μέσα στον Δεκέμβριο.

Σε φυσική μορφή θα μπορούν να την προμηθευτούν από οποιοδήποτε ταμείο του Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, ενώ για να την αποκτήσουν σε ηλεκτρονική μορφή θα μπαίνουν στο site www.5ae.gr ή στο Galaxias app (για Android και iOS). Σημαντικό είναι ότι ο καταναλωτής μπορεί να συνδέσει την κάρτα του (φυσική ή ηλεκτρονική) στο προφίλ που θα δημιουργήσει, με απλά βήματα, στο ανανεωμένο site www.5ae.gr

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χτες στο The Mall Athens στο Μαρούσι ξεκίνησε με χαιρετισμό από την Πρόεδρο της ΠΕΝΤΕ Α.Ε. – ΓΑΛΑΞΙΑΣ, κα Νίκη Χειμωνίδου, η οποία αναφέρθηκε στις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού με όλους τους προμηθευτές. Η Πρόεδρος, επεσήμανε ότι στο κέντρο όλων των ενεργειών της εταιρείας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο άνθρωπος-καταναλωτής–συνεργάτης- συνάδελφος. Επεσήμανε δε ότι οι εποχές αλλάζουν και οι εξελίξεις στην τεχνολογία τρέχουν.

Στη συνέχεια, της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΕΝΤΕ Α.Ε.-ΓΑΛΑΞΙΑΣ κ. Παναγιώτης Πουρσανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ίδρυση της εταιρείας, που έγινε από πέντε φίλους το 1971. Σήμερα, τα Σούπερ Μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ απαριθμούν 160 καταστήματα, ενώ υπάρχει προγραμματισμός για 10 ακόμη νέα καταστήματα, μεταξύ των οποίων και ένα mini mall που θα φιλοξενεί σχεδόν 40 επιχειρήσεις.

Σημαντική ήταν και η αναφορά, στην προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να μειωθεί το ενεργειακό αποτύπωμα της αλυσίδας. Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί φωτοβολταϊκά σε 22 καταστήματα. Στόχος είναι να αυξηθούν τα ‘πράσινα καταστήματα’ τοποθετώντας φωτοβολταϊκά σχεδόν σε όλα τα ιδιόκτητα καταστήματα. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue