Τα trends που θα κάνουν το 2021 ακόμη πιο όμορφο

Το 2021 ήρθε και μαζί του όλες οι καινούργιες τάσεις με τις οποίες θα ταυτιστούμε και θα αγαπήσουμε τον χειμώνα αυτό.

Βλέπουμε ότι κάθε χρόνο επιστρέφουν παλιές τάσεις που ποτέ δεν θα φανταζόμασταν ότι θα ξανα-συναντήσουμε αλλά και καινούργιες και καινοτόμες ιδέες, που μας κάνουν να ερωτευόμαστε ακόμα παραπάνω την ντουλάπα μας.

1 8

Το πρώτο που βλέπουμε ότι μας συνοδεύει το χειμώνα αυτό είναι οι μπότες της «βροχής», κοινώς γαλότσες όπως λέμε, οι οποίες σε χρώματα μαύρο, άσπρο αλλά και το αγαπημένο λαδί συμπληρώνουν το σύνολο που φοράμε με τον πιο μοδάτο τρόπο. Αυτό συνέβει, καθώς οι μέρες στο σπίτι μας έκαναν να αναπροσαρμοστούμε και να ασχοληθούμε με εξωτερικές δραστηριότητες και αυτό φέρνει και τις συγκεκριμένες μπότες αυτές στο προσκήνιο. Τα adventure clothes επανέρχονται λοιπόν και σκοπό έχουν να έχουμε στυλ ακόμα και στις εξορμήσεις μας στην φύση.

158bf2e5423b4f1a34f7a1d5bb700b04

Ένα ακόμα καινουργιο τρεντ που έρχεται μαζί με την νέα χρονιά είναι τα tennis skirt όπου έρχονται σε διάφορα patterns και σκοπό έχουν να δώσουν λίγο χρώμα στο στυλ μας αλλά και αρκετή θηλυκότητα. Είναι μια τάση η οποία υπήρχε τη δεκαετία του ’90 και επέστρεψε για να μείνει, καθώς η συγκεκριμένη, παρατηρείται από πέρσυ και σίγουρα θα την έχουμε και φέτος πρωταγωνίστρια στις εξόδους μας.

Spring 2021 Shoe Trend Geared Up For Outdoors

Επιστρέφοντας στα υποδήματα της ντουλάπας μας, ένα ακόμα ζευγάρι που θα μας χρειαστεί δεν είναι άλλο από τα slippers τα οποία φορέσαμε αρκετά φέτος μέσα στο σπίτι μας και έχουν έρθει να μας χαρίσουν άνεση και έξω από αυτό. Η μόδα προσαρμόζεται στις συνθήκες και μας δείχνει ότι μπορούμε να είμαστε άνετα ντυμένες αλλά και να έχουμε στυλ είτε μέσα είτε έξω από το σπίτι. Έτσι βλέπουμε να λανσάρονται τα slippers τα οποία δεν θυμίζουν τίποτα εκείνα που έχουμε στο σπίτι αλλά διαθέτουν σίγουρα την ίδια άνεση.

Screenshot 3 1

Ένα ακόμα στοιχείο είναι τα κοσμήματα τα οποία συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο ένα outfit και του δίνουν παραπάνω λάμψη. Φαίνεται λοιπόν φέτος, ότι θα προτιμηθεί κάθε είδους κόσμημα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια αλλά και διάφορα κολιέ τα οποία έχουν ανόμιο μήκος. Αυτά θα συμπληρώσουν απόλυτα την συλλογή των κοσμημάτων μας αλλά και θα δώσουν στο στυλ μας την πινελιά της ημέρας.

 

 

 

Ειρήνη Ρισσάκη

Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μόδα. Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω σε κάποιο οίκο μόδας, στο κομμάτι του marketing. Είμαι τελειομανής και μου αρέσουν οι αυθόρμητες αποφάσεις καθώς έτσι ζεις τις ωραιότερες περιπέτειες.  

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue