Likewoman 1200800 1 25e380fa

Τα βιβλία αυτοβελτίωσης που πρέπει να διαβάσεις φέτος το καλοκαίρι

Όταν όλη χρονιά δίνουμε μάχη με την καθημερινότητα και τα προβλήματα που αυτή φέρνει αναγκαστικά στη ζωή μας, το καλοκαίρι έχουμε ανάγκη από ανανέωση και χαλάρωση. Ένας πολύ όμορφος τρόπος για να χαλαρώσουμε είναι η συντροφιά ενός βιβλίου. Ένα βιβλίο μάλιστα που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας, θα μας συμβουλέψει και θα μας καθοδηγήσει προς την προσωπική βελτίωση. Με αυτό τον τρόπο θα πάρουμε δύναμη για να θέσουμε νέους στόχους αλλά και να αντιμετωπίσουμε με άλλη ματιά την επιστροφή στην καθημερινότητα. Αυτό το καλοκαίρι επένδυσε σε σένα και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Το likewoman.gr παρέα με το bythebook.gr σας προτείνει τα βιβλία αυτοβελτίωσης που πρέπει να διαβάσεις φέτος το καλοκαίρι, ιδανικά για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ξεκούραση με την αυτοβελτίωση.

Επταλφάβητα μυστικά, Αργυρένια Πελεκάνου

Ένα παιδί με ιδιόμορφα χαρακτηριστικά γεννιέται στην Κύθνο. Ζει ευτυχισμένο με τη μητέρα του και τον πατέρα του. Αγαπά τα άστρα, την Άρκτο, τον Πολικό Αστέρα και τα μυστήρια του ουρανού. Ο πατέρας του το εκπαιδεύει και το παίρνει κάθε μέρα μαζί του για ψάρεμα στα ανοιχτά. Κανείς τους δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που θα συνέβαινε όταν το αγόρι φτάνει τα επτά του χρόνια. Μια τρικυμία θα είναι η αιτία το παιδί να ακολουθήσει έναν αέναο, θεόσταλτο μίτο, να κάνει ένα ταξίδι μαγικό που θα διαμορφώσει και θα καθορίσει την πορεία της ζωής του. Ένα ταξίδι με αφετηρία τον ουρανό, τη Μικρή Άρκτο, τους υπόλοιπους αστερισμούς και προορισμό τη γη, παρέα με τις διδαχές του Πυθαγόρα, του Αριστοτέλη και του Πτολεμαίου. Ένας λευκός γάτος που μιλά γίνεται φίλος και συνοδοιπόρος του. Μαζί θα ακολουθήσουν μία απρόβλεπτη διαδρομή σε έναν κόσμο που θα τους αποκαλύψει σφραγισμένα μυστικά αιώνων. Ασυνήθιστες καταστάσεις, μοναδικές ιστορίες, ιδιαίτερα πρόσωπα-κλειδιά θα τους οδηγήσουν στην αποκάλυψη της αρχαίας αλήθειας. Ποια είναι στην πραγματικότητα τα πρόσωπα της ιστορίας; Ποιος ο λόγος και η αιτία του ταξιδιού τους; Ποια είναι η αληθινή ταυτότητα όσων συναντούν; Ποια άγνωστα στοιχεία κρατά η Δήλος; Πώς συνδέεται η γνώση των αρχαίων μαζί τους; Μια ιστορία με ανατρεπτικές αποκαλύψεις, που αποτελεί μία μαρτυρία όσων νομίζουμε πως γνωρίζουμε μα και όσων υπάρχουν γύρω μας αλλά αρνούμαστε να δούμε.

Θετική ενέργεια υπέροχη ζωή, Vex King

Πως η αγαπη για τον εαυτό σας είναι το κλειδί που ανοίγει τον δρόμο για το μεγαλείο που κρύβετε μέσα σας. Πώς μπορείς να αγαπάς πραγματικά τον εαυτό σου; Πώς θα μετατρέψεις τα αρνητικά συναισθήματα σε θετικά; Μπορείς να βιώσεις εσωτερική γαλήνη και ευτυχία; Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει: Να ασχοληθείς με τη φροντίδα του εαυτού σου, να αποβάλεις την τοξική ενέργεια και να μάθεις να δίνεις προτεραιότητα στην υγεία σου. Να καλλιεργείς θετικές συνήθειες στην καθημερινότητά σου. Να αλλάξεις τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου και να ανοιχτείς σε αυτά που σου προσφέρει η ζωή. Να ξεπεράσεις τους φόβους σου, να αποκτήσεις επίγνωση και ενσυνειδητότητα. Να ανακαλύψεις τον ανώτερο σκοπό της ζωής σου. Να γίνεις φωτεινός φάρος για τους άλλους. Όταν αλλάζουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, νιώθουμε, μιλάμε, μεταμορφώνεται ο κόσμος γύρω μας. Είσαι έτοιμος να ζήσεις μια όμορφη και υπέροχη ζωή; ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!

 

Ένα τίποτα μπορεί να αλλάξει τα πάντα, James Clear

Μικρά βήματα – Μεγάλες Αλλαγές. Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι μας, το βιβλίο αυτό μας αποκαλύπτει σίγουρες μεθόδους που θα μας απογειώσουν! Παραθέτοντας έγκυρα πορίσματα της βιολογίας, της ψυχολογίας και της νευροεπιστήμης, ο James Clear, ένας από τους διεθνώς κορυφαίους ειδικούς, μας μαθαίνει με ακρίβεια τις κατάλληλες στρατηγικές για να αποκτήσουμε καλές συνήθειες, να ξεφορτωθούμε τις κακές και να κυριαρχούμε στη συμπεριφορά μας, ώστε να οδηγηθούμε σε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Επιπλέον, στις σελίδες του βιβλίου ξεδιπλώνονται αληθινές ιστορίες που θα μας εμπνεύσουν: Χρυσοί Ολυμπιονίκες, βραβευμένοι καλλιτέχνες, κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, γιατροί που έσωσαν ζωές και διάσημοι κωμικοί, που όλοι ακολούθησαν τη στρατηγική των μικρών βημάτων για να διακριθούν στον τομέα τους και να κατακτήσουν την κορυφή. Είτε είστε μια ομάδα που ονειρεύεται να πάρει το πρωτάθλημα, μια επιχείρηση που θέλει να κατακτήσει την αγορά, ένας επαγγελματίας πωλητής ή στέλεχος επιχειρήσεων, είτε απλώς ένα άτομο που επιθυμεί να κόψει το κάπνισμα, να χάσει βάρος, να μειώσει το άγχος του ή να επιτύχει οποιονδήποτε άλλον στόχο, το επαναστατικό αυτό βιβλίο θα αλλάξει κυριολεκτικά τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την πρόοδο και την επιτυχία.

author ioanna lymperopoulou

Ιωάννα Λυμπεροπούλου Blogger

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue